Κατασκευή για το Παιδικό Δωμάτιο Μολυβοθήκη από Τσόχα

Η κατασκευή μολυβοθήκης για παιδιά από τσόχα είναι μια ιδέα για να μάθετε στα παιδιά σας την αξία της ανακύκλωσης. Μια ωραία ιδέα για το παιδικό γραφείο  και μια εύκολη κατασκευή για παιδιά δημοτικού.

Κατασκευή Μολυβοθήκης για Παιδιά από Τσόχα

Υλικά Κατασκευής:
τσόχα, χαρτόνι οντουλέ, χοντρό κορδόνι, ψαλίδι,
κόλλα, παλιά κάλτσα, κυλινδρικό τενεκεδάκι, χαρτόνι

Στάδια Κατασκευής:
Τοποθετήσε πάνω στο χοντρό χαρτόνι ένα αθλητικό παπούτσι σου. Κάνε το περίγραμμά του και κόψε το. Ντύσε το τενεκεδάκι με την κάλτσα και κόλλησε το πάνω στο χαρτόνι, στη θέση της φτέρνας. Κόψε από την τσόχα και από το οντουλέ και κόλλησέ τα μεταξύ τους όπως φαίνεται. Μετά κόλλησέ τα στο χαρτονένιο πάτο για να σχηματίσεις το παπούτσι. Κάνε τρύπες στην τσόχα με ένα ξυλάκι και πέρασε το κορδόνι.

Πρόταση για Διαφορετικό Δωράκι για την Νέα Σχολική Χρονιά!

Τετράδιο με τη Φωτογραφία & το Όνομα του Παιδιού – Προσωποποιημένο
kidsfun.gr-photo-sxolikes kataskeves-xarti- proswpopoihmeno dwro gia paidia - tetradio

Ετοιμάζεστε για την Νέα Σχολική Χρονιά; 
Είτε λίγο, είτε πολύ οι περισσότερες μαμάδες με την επιστροφή τους από τις καλοκαιρινές διακοπές, αρχίζουν σιγά σιγά την προετοιμασία των παιδιών για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς!  Όλες οι μαμάδες γνωρίζουν οτι η ημέρα αυτή ειναι ιδιαίτερη για κάθε παιδί  και  για αυτό προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο!

Θέματα που απασχολούν την μαμά σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας  είναι κύριως η επιλογή της σωστής σχολικής τσάντας καθώς και η επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ που θα χρειαστεί το παιδί στο σχολείο, όπως τετράδια, κασετίνες, ντοσιέ, μολύβια και στυλό!

Κάθε μαμά που θέλει να κάνει την πρώτη μέρα στο σχολείο να μείνει αξέχαστη μπορεί να επιλέξει ένα προσωποποιημένο αξεσουάρ για το παιδάκι της. Ένα τετράδιο ή ένα ντοσιέ με το όνομα και τη φωτογραφία του παιδιού, που θα εντυπωσιάσει το παιδί  αλλά και τους συμμαθητές του.

Δημιουργήστε τώρα μόνοι σας ένα προσωποποιημένο τετράδιο με το όνομα και τη φωτογραφία του παιδιού σας! Στο www.familyandfriends.gr  μπορείτε να επιλέξετε το εικαστικό που σας αρέσει ή να ανεβάσετε και ένα δικό σας και να προσθέσετε τη φωτογραφία και το όνομα του παιδιού σας!

kidsfun.gr-photo-sxolikes kataskeves- xarti- gia paidia-tetradio prosvpopoihmeno

Αν το παιδί σας έχει γιορτή ή γενέθλια τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, στην αρχή της σχολικής χρονιάς, και ετοιμάζετε παιδικό πάρτι, το προσωποποιημένο τετράδιο είναι μια διαφορετική  πρόταση  για δωράκι των καλεσμένων φίλων του που σίγουρα θα τους εντυπωσιάσει!

Επισκεφθείτε το www.familyandfriends.gr και δείτε και άλλες επιλογές προσωποποιημένων προϊόντων που μπορείτε να κάνετε δώρο στο παιδί σας όπως: Προσωποποιημένο παζλ  με  11,90€ , προσωποποιημένα παραμύθια με ήρωα το παιδί σας από 16,80€ , προσωποιημένα σουπλά για το φαγητό του με 9,50€