Πρόσκληση Παιδικού Πάρτι Κροκόδειλος

Δημιουργείστε μαζί με τα παιδιά μοναδικές προσκλήσεις για το παιδικό πάρτυ γενεθλίων. Η Πρόσκληση Κροκόδειλος είναι μια φανταστική ιδέα που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και γρήγορα για τα παιδικά γενέθλια.

Πρόσκληση Κροκόδειλος

Υλικά Κατασκευής :

Χαρτόνια χρωματιστά, Σφουγγαράκι
Τσόχα, Κλωστή πλεξίματος, Ματάκια

Περιγραφή Κατασκευής :

Με υλικά που έχετε στο σπίτι φτιάξτε μοναδικές προσκλήσεις για το παιδικό πάρτυ.

Κόψτε σε ένα πράσινο χαρτόνι το σχήμα που βλέπεις για να φτιάξετε το κεφάλι του κροκόδειλου. Διπλώστετο περίπου στη μέση.

Για τα μάτια, πάρε ένα χαρτόνι ή σφουγγαράκι πιο ανοιχτό πράσινο, και κόψτε το σε ημικύκλιο. Ζωγραφήστε επάνω τους τα μάτια ή κολλήστε έτοιμα ματάκια. Για να φτιάξετε τα περίεργα λέπια του κροκόδειλου, χρησιμοποίησε κλωστή πλεξίματος, κολλώντας την με περίεργους σχηματισμούς επάνω στο σαγόνι του κροκόδειλου, όπως βλέπετε στην εικόνα.

Για τα δόντια, κόψτε τριγωνάκια λευκής τσόχας ή χαρτιού και κολλήστε τα  στο εσωτερικό του διπλωμένου κεφαλιού. Για γλώσσα χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο κομμάτι από ροζ χαρτί, το οποίο θα τυλίξετε ρολό με την βοήθεια ενός μολυβιού για να μαζεύετε μέσα στο στόμα για να ολοκληρωθεί η Πρόσκληση Παιδικού Πάρτι Κροκόδειλος.

Στη γλώσσα θα γράψετε αυτά που θέλετε για τους καλεσμένους φίλους.

Γνωρίζατε ότι:

Ο κροκόδειλος είναι ζώο που ανήκει στην τάξη των μεγάλων ερπετών. Η τάξη αυτή διαιρείται σε τρεις οικογένειες: των κροκοδειλιδών, των αλλιγατοριδών και των γαβιαλιδών. Οι κροκόδειλοι είναι διαδεδομένοι σε πολλά μέρη της γης.