Τα πιο Παράξενα του Κόσμου

Δείτε μερικά από τα πιο παράξενα του κόσμου.

Πιγκουίνοι μοντέλα!

Έχετε ξαναδεί πιγκουίνους μοντέλα;

Τα πιο Παράξενα του Κόσμου

Στην Αυστραλία μικροί πιγκουΐνοι που δεν ξεπερνούσαν τους 40 πόντους σε ύψος, παρουσίασαν τα ζεστά μάλλινα πουλοβεράκια τους. Η ιστορία αυτή ξεκίνησε για να προστατευτούν τα πιγκουινάκια από το πετρέλαιο που μόλυνε τις ακτές τις Τασμανίας.

Καβάλα σε τίγρη!

Τα πιο Παράξενα του Κόσμου

Σίγουρα αν ανεβήκατε ποτέ σε γάιδαρο ή άλογο δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι σε κάποιο σημείο της Γης κάποιοι ανεβαίνουν σε τίγρεις! Κι όμως, στην Ταϊλάνδη βουδιστές μοναχοί κάνουν τη βόλτα τους καβάλα σε ασιατικές τίγρεις. Οκτώ τέτοιες τίγρεις, που είναι προστατευόμενο είδος, φροντίζουν στη μονή τους.

Ποιος έχει σειρά;

Τα πιο Παράξενα του Κόσμου

Και τι δεν κάνουν για ένα εντυπωσιακό νούμερο στο τσίρκο. Έτσι, ο κύριος της φωτογραφίας παρουσιάζοντας το νούμερο του στο Διεθνές Φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο, κατάφερε να ανεβάσει πάνω σε ένα γάιδαρο μία κατσίκα, έναν πίθηκο και έναν κόκορα με τη σειρά που βλέπετε!

Παράξενες φιλίες!

Τα πιο Παράξενα του Κόσμου

Η φιλία δεν ενώνει μόνο τους ανθρώπους. Το παράδειγμα του τετράχρονου πιθήκου με τη μικρή γάτα που ζουν εδώ και έναν χρόνο μαζί κοντά στο Μπανγκόκ το επιβεβαιώνει. Φίλοι για πάντα, ο Πιέκ και η Πομ φροντίζουν ο ένας τον άλλον ξεπερνώντας έτσι την εγκατάλειψη από τους ιδιοκτήτες τους.