12η Γιορτή Παραμυθιού kidsfun.gr, με Θεατρική Παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη, Κυριακή 02/06

Ο διαγωνισμός για τις ΔΩΡΕΑΝ Προσκλήσεις για την θεατρική Παράσταση ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Η στιγμή για να γιορτάσουμε, πρώτα από όλα την συμμετοχή, των 20.000 Παιδιών από Δημοτικά Σχολεία όλης της Ελλάδας, στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr και να βραβεύσουμε όσους διακρίθηκαν έφτασε.

ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr – ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013

 

Στην Γιορτή Παραμυθιού Kidsfun.gr, ένα από τα παραμύθια που έγραψαν τα Παιδιά που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού Kidsfun.gr, επιλέγεται κάθε χρόνο από την Κα Κάρμεν Ρουγγέρη, και γίνεται Θεατρικό Έργο σε δική της σκηνοθεσία και παρουσιάζεται στους παρευρισκομένους στην Γιορτή Παραμυθιού.

Με την αφορμή την ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr – ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα Παιδιά και τους Δασκάλους τους που αγκάλιασαν τον 12ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr  και μας γέμισαν Παραμύθια, οι συμμετοχές των Παιδιών Μαθητών ξεπέρασαν τις18.000, από 300 Σχολεία του Δημοτικού, από όλη την Ελλάδα.

Τα Παιδιά μας απέδειξαν ακόμη μια φορά ότι όταν τους δοθούν οι αφορμές είναι έτοιμα να συμμετέχουν, να δημιουργούν και να μας εκπλήσσουν.

Τις αφορμές, από τις οποίες τα Παιδιά επέλεξαν μία για να γράψουν το δικό τους παραμύθι, στον 12ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού kidsfun.gr, έδωσαν  οι συγγραφείς Κος Ευγένιος Τριβιζάς, η Κα  Λιάνα Δενεζάκη, η Κα  Ιωάννα Μπουλντούμη και ο Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου ( IBBY).

H ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr – ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013 είναι όπως κάθε χρόνο αφιερωμένη στα Παιδιά και την Δημιουργικότητα τους, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου, Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, Ώρα 12:00 πρωί, και θα είναι γεμάτη εκπλήξεις!