30 ΔΩΡΕΑΝ Προσκλήσεις οι 30 ΠΡΩΤΟΙ κάθε μέρα!

Γιορτή Παραμυθιού Kidsfun.gr – Βραβεία Αίσωπος 2013

Κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ Προσκλήσεις, με ένα κλικ στα links που βρίσκονται κάτω από την φωτογραφία, για την Θεατρική Παράσταση, σε επιμέλεια της Κας Κάρμεν Ρουγγέρη, Κυριακή 2 Ιουνίου, Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, Ώρα 12:00, πρωί

Λόγω περιορισμένων θέσεων προσκλήσεις θα κερδίζουν μέχρι την Παρασκευή οι 30 ΠΡΩΤΕΣ συμμετοχές κάθε μέρα.

Γιορτή Παραμυθιού Kidsfun.gr - Βραβεία Αίσωπος 2013

Η Διαδικασία για να κερδίσετε μια από τις Δωρεάν Προσκλήσεις είναι πολύ απλή και γρήγορη και γίνεται με δύο τρόπους:

  1. Κλικ εδώ ή σε άλλο link που θα βρείτε για την Γιορτή Παραμυθιού Kidsfun.gr
  2. Με ένα like στη σελίδα Facebook

Συμπληρώστε τα στοιχεία που σας ζητούνται και συμμετέχετε στην κλήρωση για τις Δωρεάν Προσκλήσεις, η κάθε συμμετοχή μπορεί να δηλώνει μέχρι 4 θέσεις, γιατί γνωρίζουμε ότι η εκδήλωση είναι για οικογένειες.

ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr – ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013
Οι προσκλήσεις για την είσοδο στη Γιορτή διατίθενται Δωρεάν από το Kidsfun.gr, με αυστηρή τήρηση της σειράς προτεραιότητας, στην κράτηση θέσεων.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013

Ζητάμε τα στοιχεία σας γιατί θα πρέπει να μην γίνονται εικονικές συμμετοχές, γιατί θα στερηθεί την θέση κάποιος άλλος, για να έχετε την δυνατότητα μέχρι 5 προσκλήσεων και για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την παρουσία σας στην Γιορτή.
ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr – ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013
Η στιγμή για να γιορτάσουμε, πρώτα από όλα την συμμετοχή των Παιδιών από όλη την Ελλάδα στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr  και να βραβεύσουμε όσους διακρίθηκαν έφτασε.
H ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr – ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013 είναι όπως κάθε χρόνο αφιερωμένη στα Παιδιά και την Δημιουργικότητα τους, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου, Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, Ώρα 12:00 πρωί,  και θα είναι γεμάτη εκπλήξεις

Γιορτή Παραμυθιού Kidsfun.gr2

  1. ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ με επιμέλεια της Κας Κάρμεν ΡουγγέρηΣτην Γιορτή Παραμυθιού Kidsfun.gr, ένα από τα παραμύθια που έγραψαν τα Παιδιά που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού Kidsfun.gr, επιλέγεται κάθε χρόνο από την Κα Ρουγγέρη, και γίνεται Θεατρικό Έργο σε δική της σκηνοθεσία και παρουσιάζεται στους παρευρισκομένους στην Γιορτή Παραμυθιού.
  2. Απονομή ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013

    Στην διάρκεια της Γιορτής Παραμυθιού θα γίνει απονομή των 9 ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013, στα Παιδιά που ξεχώρισαν με τα Παραμύθια που έγραψαν στον 12ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού Kidsfun.gr.