ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr-Βραβεία Αίσωπος 2013

ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr – ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013
Κυριακή 2 Ιουνίου, Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, Βουκουρεστίου 5

Ο 12ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr, που διοργάνωσε για 12η συνεχόμενη χρονιά το www.kidsfun.gr και το Περιοδικό Kids Fun, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013
Με την ευκαιρία της προετοιμασίας μας για την ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα Παιδιά και τους Δασκάλους τους που αγκάλιασαν τον 12ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr και μας γέμισαν Παραμύθια, οι συμμετοχές των Παιδιών Μαθητών ξεπέρασαν τις18.000, από 300 Σχολεία του Δημοτικού, από όλη την Ελλάδα.
Τα Παιδιά μας απέδειξαν ακόμη μια φορά ότι όταν τους δοθούν οι αφορμές είναι έτοιμα να συμμετέχουν, να δημιουργούν και να μας εκπλήσσουν.
Τις αφορμές, από τις οποίες τα Παιδιά επέλεξαν μία για να γράψουν το δικό τους παραμύθι, στον 12ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού έδωσαν οι συγγραφείς Κος Ευγένιος Τριβίζας, η Κα Λιάνα Δενεζάκη, η Κα Ιωάννα Μπουλντούμη και ο Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου ( IBBY).
Η στιγμή για να γιορτάσουμε, πρώτα από όλα την συμμετοχή των Παιδιών από όλη την Ελλάδα στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr και να βραβεύσουμε όσους διακρίθηκαν έφτασε.
Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr – ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ στην οδό Βουκουρεστίου, μια γιορτή αποκλειστικά αφιερωμένη στα Παιδιά, όπου θα απονεμηθούν τα 9 Πανελλήνια ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013 στους μαθητές που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν.
Η μεγάλη έκπληξη της Γιορτής είναι ότι, ένα Παραμύθι που έγραψε ένα από τα παιδιά που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό θα παρουσιαστεί στους παρευρισκόμενους με την μορφή θεατρικής παράστασης, σε επιμέλεια και σκηνοθεσία της Κας Κάρμεν Ρουγγέρη.
Η είσοδος στην ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr – ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013 είναι Δωρεάν, αλλά είναι απαραίτητη η τηλεφωνική στο 210 6136300 ή με e-mail στο info@kidsfun.gr, προκράτηση θέσεων, από όσους θέλουν να παραβρεθούν, σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.