Βάφλα με Φρούτα

Πρωτοτυπήστε και δώστε νέα διάσταση στις βάφλες. Βάλτε τα φρούτα στη διατροφή των παιδιών φτιάχνοντας με τα αγαπημένα τους βάφλες σε σχήμα πεταλούδας και άλλα πρωτότυπα σχέδια. Μια εύκολη και θρεπτική συνταγή για το πρωινό αλλά και για το απογευματινό τους γεύμα.

Βάφλα με Φρούτα

Υλικά Συνταγής

βἀφλες, μπανάνα, φράουλες, ακτινίδια

Εκτέλεση Συνταγής

Κόβουμε τις βάφλες διαγώνια. Βάζουμε μια καθαρισμένη μπανάνα στη μέση του πιάτου και τις βάφλες αριστερά, δεξιά για φτερά. Κόβουμε σε ροδέλες ακτινίδια, μπανάνες και φράουλες και κάνουμε με σιρόπι σοκολάτας μικρές βούλες στην μπανάνα.

Nesquik…για δυνατό ξεκίνημα

kidsfun.gr-photo-nesquickΤο στιγμιαίο σοκολατούχο ρόφημα Nesquik είναι το αγαπημένο ρόφημα των παιδιών, χαρίζοντας υπέροχη σοκολατένια γεύση στο γάλα, ενώ παράλληλα τους δίνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για δράση, γερή φυσική άμυνα και καλή πνευματική λειτουργία. Είναι ιδανικό για το πρωινό τους γάλα, αλλά και για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

NQ 500gΔιατίθεται σε πλαστική συσκευασία 200gr και 500gr και σε σακούλα 400gr και 800gr. Υπάρχει επίσης και σε γεύση φράουλα σε πλαστική συσκευασία 250gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα του Nesquik Greece στο facebook.