Σπιτική Πασταφλώρα. Μια από τις πιο αγαπημένες κλασικές, γλυκές συνταγές με μαρμελάδα για το πρωινό για το παιδικό πάρτι αλλά και για απογευματινό σνακ.
Υλικά Συνταγής
500 γρ. αλεύρι, 250γρ βούτυροξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού,
6 κρόκους αυγών, μαρμελάδα, 250γρ ζάχαρη
Εκτέλεση Συνταγής
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε τη ζάχαρη, τους κρόκους των αυγών και το ξύσμα και ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα για τάρτες, προσθέτουμε τη μαρμελάδα και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 20-25 λεπτά.