Απόκριες στην Κορινθία

Αλλάξτε διάθεση! Το τριήμερο της Αποκριάς και Καθαρά Δευτέρας, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι Κορινθίας, μας προσφρέρει ένα υπέροχο αποκριάτικο πακέτο. Αφεθείτε στη χαρά του καρναβαλιού, φορέστε τις στολές και τις μάσκες σας και διασκεδάστε με το πιο κεφάτο εορταστικό πρόγραμμα που συνδυάζει πολυτελή διαμονή και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

 carnival_banner_Alkyon_400X400

Για την περίοδο 16 – 19 Φεβρουαρίου 2018 και με ελάχιστη παραμονή τις 2 διανυκτερεύσεις το Αποκριάτικο πακέτο του Alkyon Resort Hotel & Spa περιλαμβάνει:

 

  • Ποτό καλωσορίσματος
  • Πλήρη Διατροφή:

          -Πιστοποιημένο Ελληνικό Πρωινό Κορινθίας

          -Γεύμα και Δείπνο με γευστικές επιλογές από πλούσιους μπουφέδες

          -Λαχταριστά Σαρακοστιανά εδέσματα στο γεύμα της Καθαρά Δευτέρας 

  • Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, Αποκριάτικη γιορτινή βραδιά με χορό και

τραγούδι από τους Piano Forte

  • Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, χρώματα, μουσική και καρναβαλικό πνεύμα

στον αποκριάτικο χορό μασκέ και πλούσια δώρα στον διαγωνισμό

καλύτερης μεταμφίεσης

 

Στο βραβευμένο Spa Center

  • Δωρεάν χρήση εσωτερικής πισίνας και γυμναστηρίου
  • 15% έκπτωση στις a la carte θεραπείες του Spa Center
  • Για τους διαμένοντες σε Junior Suite, δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας και Jacuzzi

 

Kids Club

Πρόγραμμα παιδικής απασχόλησης:     

  • το απόγευμα του Σαββάτου,
  • το πρωί και απόγευμα της Κυριακής και
  • το καθιερωμένο πέταγμα χαρταετού, το πρωί της Καθαρά Δευτέρας

Εσωτερικός παιδότοπος                                                                      

Καταπράσινο πάρκο με παιδική χαρά

Ποδήλατα

Ηλεκτρονικά παιγνίδια

Πινγκ – πονγκ και ποδοσφαιράκι

Γήπεδο βόλεϊ και μπάσκετ

 

Family Care

ΔΩΡΕΑΝ ένα παιδί έως 12 ετών (standard /superior/executive/Junior suite)

ΔΩΡΕΑΝ 2o παιδί έως 3 ετών (superior/Junior suite)

ΔΩΡΕΑΝ Baby cot σε όλους τους τύπους δωματίων

 

Ενδεικτική τιμή από 70€ κατ’ άτομο σε δίκλινο ανά διανυκτέρευση (ισχύει για 3 διανυκτερεύσεις) 

 

 

 

Λίγα λόγια για το Alkyon Hotel Resort & Spa 5 :

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας. Χτισμένο σε μια έκταση 25.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.

 

Με θέα στους καταπράσινους κήπους όλα τα δωμάτια Standard, Superior και Executive, συνδυάζουν πολυτελή διαμονή και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενώ τα ευρύχωρα διαμερίσματα και οι μεζονέτες εξασφαλίζουν μοναδική άνεση για ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές. Επιπλέον, οι υπερπολυτελείς σουίτες προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία πολυτέλειας και συνοδεύονται με δωρεάν πρόσβαση στο Spa Center για χρήση χαμάμ, σάουνας και jacuzzi.

 

Το βραβευμένο πολυτελές κέντρο υγείας και ευεξίας ‘Spa Center’ του ξενοδοχείου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους επιθυμούν υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αντιγήρανσης, αναζωογόνησης και ευεξίας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θερμαινόμενο Jacuzzi 6 θέσεων, Turkish bath, Hamam, 2 Saunas, Spa jet, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο, Τμήμα αντιγήρανσης, 4 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite, Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ & Spa Boutique.

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει μοναδικούς χώρους συνεδρίων, παρουσιάσεων, εταιρικών συναντήσεων, σεμιναρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων. Οι κομψές αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή συνάντηση των 10 ατόμων μέχρι μια εκδήλωση 1100 ατόμων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άριστες υπηρεσίες υποστήριξης και το έμπειρο προσωπικό διασφαλίζουν με φροντίδα την επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

 

Η προνομιακή θέση του Alkyon Resort Hotel & Spa 5, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα, δίπλα σε αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους και μόλις 80 μέτρων από την βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Βραχατίου, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών για τις μικρές ή τις μεγάλες αποδράσεις τους όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.AlkyonHotel.gr