Κερδίστε 15 Διπλές Προσκλήσεις για την 16η Γιορτή Παραμυθιού – Θεατρική Παράσταση Καρμεν Ρουγγέρη

Το kidsfun.gr διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει 15 Διπλές Προσκλήσεις για την 16η Γιορτή Παραμυθιού που θα γίνει την Κυριακή  4/06 στις 12:00 στο θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς  206, Ταύρος!Tην Γιορτή παρουσιάζει η αγαπημένη μας Κα Κάρμεν Ρουγγέρη 

Για να δηλώσετε συμμετοχή :

  • Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook
  • Στείλτε email στο info@kidsfun.gr με Θέμα ” Γιορτή Παραμυθιού – Κάρμεν Ρουγγέρη”  

εως την Κυριακή  28/05. Η κλήρωση που θα αναδείξει τους νικητές θα γίνει την Δευτέρα 29/05

400X400-16hGiortiParamithiou1

Στη γιορτή θα απονεμηθούν τα Βραβεία Αίσωπος 2017 και θα ακολουθήσει Θεατρική Παράσταση σε σκηνοθεσία της Κας Κάρμεν Ρουγγέρη! 
Η παράσταση είναι βασισμένη σε ένα από τα παραμύθια των παιδιών. Το παραμύθι που θα γίνει θεατρική παράσταση είναι εμπνευσμένο από την αφορμή που έδωσε στον 16ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού ο συγγραφέας κος Σπύρος Γιαννακόπουλος!

Ο 16ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Παραμυθιού kidsfun.gr ολοκληρώθηκε με επιτυχία και φέτος. Πάνω από 20.000 παιδιά από 250 σχολεία έγραψαν το παραμύθι τους και μας έδειξαν πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η φαντασία τους.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS πιστεύοντας ότι τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι και την δημιουργία, αναπτύσσονται και μαθαίνουν, στηρίζει και φέτος το Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού Kidsfun.gr, δίνοντας αφορμές στα παιδιά να δημιουργησουν!