Μαξιλάρι Σκυλάκι για το Παιδικό Δωμάτιο

Διακοσμήστε το κρεβάτι σας με ένα πρωτότυπο Μαξιλάρι Σκυλάκι για το Παιδικό Δωμάτιο! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία μεγάλη κάλτσα και πολύ φαντασία!

Σκυλάκι για το Δωμάτιο

Yλικά κατασκευή:

Καλσόν ή μακριά κάλτσα
Φακές
Τσόχα
Κόλλα για ύφασμαματά
Κορδέλα

Στάδια:

Γεμίστε την κάλτσα με τις φακές και κλείστε την κάνοντας έναν κόμπο στο τελείωμά της. Κόψτε ένα μακρόστενο τρίγωνο από τσόχα και κολλήστε το κλείνοντας μέσα τον κόμπο. Κόψτε 4 σχήματα που να μοιάζουν με ποδαράκια και κολλήστε τα στο κάτω μέρος της κάλτσας. Τυλίξτε την κορδέλα γύρω από το λαιμό του σκύλου για λουράκι. Κόψτε δυο μακρόστενα κομμάτια από την τσόχα για αυτιά και κολλήστε τα ή ράψτε τα όπως στη φωτογραφία. Κολλήστε μαύρη μύτη και πλαστικά ματάκια. το σκυλάκι μαξιλάρι είναι έτοιμο!

Γνωρίζατε ότι:

Η καταγωγή του σκύλου προέρχεται από τον λύκο; Η σχέση του με τον άνθρωπο ξεκινάει από τα παλιά τα χρόνια. Ο σκύλος δέχεται τον άνθρωπο ως ηγετικό μέλος τηςαγέλης και δένεται μαζί του ιδιαίτερα στενά! Υπάρχουν τουλάχιστον 360 φυλές σκύλων, που έχουν τις ικανότητες του κυνηγιού για το οποίο αρχικά αναπαράχθηκαν. Τα σκυλιά που έχουν ειδικευτεί για κυνήγι μεγάλων θηραμάτων είναι και τα κατάλληλα για φύλακες και αυτά είναι περισσότερο επιρρεπή στην επιθετικότητα και γι’ αυτό χρειάζεται να έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση για να είναι ασφαλή για μία οικογένεια. Tα τσοπανόσκυλα, έχουν το πιο μεγάλο πεδίο ειδίκευσης και μπορούν με την κατάλληλη εκπαίδευση να γίνουν οτιδήποτε, από φύλακες μέχρι σκυλιά έρευνας και διάσωσης, αστυνομικής εργασίας ή οδηγοί τυφλών.