Δείτε τους Νικητές για το Διαγωνισμό Δωρεάν Προσκλήσεις για την ταινία “Τα Μυαλά που Κουβαλάς”

Οι 10 τυχεροί που κέρδισαν από μια δωρεάν πρόσκληση για την Πρεμιέρα της Ταινίας “Τα Μυαλά που Κουβαλάς” την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 19:00 στα Village στο Μall στο Μαρούσι είναι:

  1. Μαριέττα Μπιτσακάκη
  2. Μαρία Συλάκου
  3. Βίκυ Μαρκαναστασάκη
  4. Ειρήνη Έμπεν
  5. Έλενα Κούρτη
  6. Φλώρα Τζίτζιφα
  7. Αλεξάνδρα Βουβουρά
  8. Γιώργος Σημαντηράκης
  9. Φωτεινή Τουρπεσλή
  10. Μυρτώ Γαγαδέλη

Ώρα προσέλευσης για τους νικητές 18:30 

Το  kidsfun.gr δίνει τη δυνατότητα  σε 10  τυχερά παιδιά να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Πρεμιέρα της ταινίας ” Τα Μυαλά που Κουβαλάς”  της Pixar την Κυριακή  30 Αυγούστου στις 19:00 στα Village at the Mall Athens!

kidsfun.gr-goneis- enhmerwsh - diagwnismoi- dwreanproskliseis gia premiera tainias disney

Για να δηλώσετε συμμετοχή:

  1. Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook
  2. Kάντε Like στο άρθρο
  3. Στείλτε email στο info@kidsfun.gr με το  όνομά σας, το τηλέφωνό σας και με την ένδειξη “Δωρεάν Προσκλήσεις  για την ταινία “Μυαλά που Κουβαλάς”

Δηλώστε συμμετοχή έως την Παρασκευή 28/8 το πρωί 

Η κλήρωση  που θα αναδείξει τους νικητές θα γίνει την Παρασκευή 28/8 το μεσημέρι

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 28/8  το απόγευμα 

Λίγα Λόγια για την ταινία 

Από τα οροπέδια της Νότιας Αμερικής (Ψηλά στον Ουρανό) σε μια μητρόπολη γεμάτη τέρατα (Μπαμπούλες Α.Ε.), ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Pete Docter έχει ξεναγήσει το κοινό σε πρωτόγνωρους, απίθανους, γεμάτους φαντασία τόπους. Αυτή τη φορά, μας μεταφέρει στην πιο εκπληκτική τοποθεσία που υπάρχει, το μυαλό ενός 11χρονου κοριτσιού. «Τα μυαλά που Κουβαλάς» είναι η πιο ανατρεπτική, εντυπωσιακή και ευφυής σύλληψη της Pixar, ένα αριστούργημα για όλη την οικογένεια και μία επιβεβαίωση ότι η τέχνη του animation δεν θα πάψει ποτέ να μας αιφνιδιάζει με τις ασύλληπτες ικανότητες της. 

Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για  το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

Διάρκεια: 102’
3 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D Μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους

www.facebook.com/PixarInsideOut
www.feelgoodentertainment.gr
www.disney.gr