Μικροί Σχεδιαστές για μία ημέρα

Μικροί Σχεδιαστές, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, το κατάστημα Tommy Hilfiger στο The Mall Athens θα φιλοξενήσει μία πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση γιορτάζοντας την φθινοπωρινή παιδική συλλογή του brand & τον αμερικανικό preppy τρόπο ζωής. Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά, τις μαμάδες, τους μπαμπάδες και τους αναγνώστες του περιοδικού μόδας Harper’s Bazaar!

kidsfun.gr-photo-goneis- nea - ekdhlwseis -bazaar tommy hilfiger

Mε τη βοήθεια παιδαγωγών, τα παιδιά μπαίνουν στον ρόλο των νέων σχεδιαστών του Tommy Hilfiger και σχεδιάζουν το δικό τους μπλουζάκι, βγάζουν φωτογραφίες στο ειδικό photobooth και παίρνουν μέρος σε έναν διαγωνισμό έκπληξη!

Οι φωτογραφίες των μικρών σχεδιαστών με το Tommy Hilfiger T-shirt τους, θα αναρτηθούν μετά την εκδήλωση στο www.missbloom.gr και οι τρεις δημιουργίες με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό Tommy Hilfiger ξύλινο ποδήλατο!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ… με κάθε αγορά παιδικού ρούχου τη συγκεκριμένη ημέρα ένα ξεχωριστό δώρο περιμένει το κάθε παιδί ενώ παράλληλα οι κάτοχοι της Tommy Hilfiger loyalty card θα μπουν σε κλήρωση και τρείς από αυτούς θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό Tommy Hilfiger ξύλινο ποδήλατο.

Το κατάστημα Tommy Hilfiger βρίσκεται στο 1ο επίπεδο του The Mall Athens.