Χριστούγεννα με Δώρα Adelco Kids

Οι Γιορτές των Χριστουγέννων είναι πάντα μια αφορμή για να δώσουμε αλλά και να πάρουμε δώρα. Είναι μία ευχάριστη εποχή για όλους μας καθώς τα δώρα χαροποιούν μικρούς και μεγάλους δίνοντας στις γιορτές μία ξεχωριστή και πολύ ευχάριστη νότα.

kidsfun.gr-photo-goneis-enimerwsi-ideew-gia-xristoygenniatika-dwra

Δώρο… μια κίνηση αγάπης
Η προσφορά ενός δώρου συνδέεται γενικά με την έκφραση αγάπης, αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης προς ένα πρόσωπο. Έτσι, όταν δίνουμε ή δεχόμαστε ένα δώρο, νιώθουμε χαρά και ικανοποίηση. Όσον αφορά τα παιδιά, που ζουν σε κανονικές συνθήκες, από τη βρεφική κιόλας ηλικία μαθαίνουν να λαμβάνουν δώρα από γονείς, συγγενείς και άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντος τους. Όσο μεγαλώνουν, αντιλαμβάνονται αυτή την προσφορά ως ένδειξη αγάπης και καλοσύνης, γεγονός που τα χαροποιεί. Το δώρο προς ένα μικρό παιδί είναι πάντοτε κάποιο παιχνίδι, γιατί αυτό θα ευχαριστήσει, ενώ ταυτόχρονα θα παίξει σημαντικό ρόλο για την υγιή νοητική, ψυχική και συναισθηματική του ανάπτυξη.

Ας δώσουμε… το καλό παράδειγμα
Τα παιδιά πρέπει από μικρή ηλικία να μάθουν να προσφέρουν δώρα και όχι μόνο να δέχονται. Μπορούμε από νωρίς να τους δώσουμε να καταλάβουν τη σημασία του δώρου και ότι δεν πρόκειται για μία κίνηση ρουτίνας. Φέτος ας διαλέξουμε μαζί τα δώρα για την υπόλοιπη οικογένεια και τους φίλους. Ας το δώσουμε και την δυνατότητα της επιλογής δώρων. Έτσι θα μπουν στο κλίμα ευκολότερα. Του χρόνου θα είναι και αυτά έτοιμα να ετοιμάσουν τη λίστα των προσώπων που θα προσφέρουν δώρα και να κάνουν τις πρώτες δικές τους επιλογές.

Ιδανικές… προτάσεις για όλους
Γα κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο, υπάρχει σίγουρα η ιδανική επιλογή δώρου, ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντά του. Με λίγη σκέψη μπορούμε να καταλήξουμε στο κατάλληλο δώρο.

Δώρα Adelco Kids
Φέτος χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα Δώρα Adelco Kids .H παιδική κολώνια Αdelco kids για αγόρια και κορίτσια , είναι ένα ωραίο δώρο για το αγαπημένο σας ανιψάκι ή για το αγαπημένο σας βαφτιστήρι! Ενα δώρο που θα αρέσει στο παιδί αλλά και στη μαμά!

Επίσης, ένα σετ παιδικής περιποίησης Adelco Kids, που θα περιλαμβάνει , αφρολουτρο,κολώνια, gel χτενίσματος για αγόρια , ή σπρέι για ευκολοχτένιστα μαλλιά για τα κοριτσάκια είναι σίγουρα ένα χρήσιμο και «πλούσιο» δώρο που θα λατρέψουν οι μαμάδες !!!

11114245_1074752945874656_4738285189732822214_n
Αναζητήστε και τα δώρα που κρύβουν όλα τα προϊόντα Adelco Kids και περάστε ακόμα πιο Δημιουργικές κια ευχάριστες στιγμές με τους μικρούς της παρέας!
Στη παιδική κολώνια adelco kids θα βρείτε το ρολόι με το οποίο μπορείτε να μάθετε στα παιδιά την ώρα, ενώ στα υπόλοιπα προϊόντα της παιδικής σειράς θα βρείτε τους Μαρκαδόρους Adelco kids και το παζλ με το Booky που θα σας δώσουν αφορμές για να περάσετε δημιουργικές στιγμές με τα παιδιά σας ζωγραφίζοντας ή φτιάχνοντας ένα παζλ

Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, πείτε Χρόνια Πολλά με ένα δώρο Adelco Kids & περάστε δημιουργικές στιγμές παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Επισκεφθειτε την ιστοσελίδα www.adelcokids.gr  ή στη σελίδα μας στο facebook