Το Μουντιάλ βάζει goal στο «The Game is On @ Golden Hall»!

Από τις 16 Ιουνίου έως και τις 12 Ιουλίου το GoldenHall υποδέχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2014 και μετατρέπεται σε έναν παράδεισο ποδοσφαίρου για όλη την οικογένεια. 

kidsfun.gr-nea ekdhlwseis-photo- to moudial vazei goal sto golden hall

Στον προαύλιο χώρο  του GoldenHall θα υπάρχει ένα εντυπωσιακό γήπεδο 5X5 όπου θα διεξαχθεί το «GoldenHallminisoccer  Cup»  με αγώνες ποδοσφαίρου αθλητικών ομάδων και σχολείων με τη συνεργασία της Πανελλήνιας ‘Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλλας. Εκτός όμως από τα καθορισμένα παιχνίδια, οι μικροί φίλοι που θα επισκεφτούν το GoldenHall  θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο διαδραστικό παιχνίδι goalpost και να δείξουν τις ικανότητες τους σε ένα μεγάλο και ένθερμο κοινό που θα βρίσκεται στην ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα. Τέλος μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες στο ειδικά σχεδιασμένο  PhotoOpportunitystageπου θα στηθεί με τις φιγούρες της Εθνικής μας ομάδας Ποδοσφαίρου.

Στο εσωτερικό του εμπορικού κέντρου, η εξέδρα των φιλάθλων θα αναμεταδίδει καθημερινά τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2014 σε τηλεόραση 85’’ της Sony με απαράμιλλη εικόνα 4Κ. Παράλληλα η εταιρία Adidas στο ισόγειο έχει δημιουργήσει ένα ειδικά διαμορφωμένο photoboothόπου οι επισκέπτες μεσω διαγωνισμού θα κερδίζουν συλλεκτικές μπάλες της Εθνικής Ομάδας. Οι μικροί και οι μεγάλοι virtual παίχτες, στον 1ο όροφο, θα έχουν τη δυνατότητα να αναμετρηθούν στο Τουρνουά Fifa Playstationπου θα στηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με 16 κονσόλες PS3, με τους καλύτερους παίκτες να κερδίζουν πλούσια δώρα. Για τους λάτρεις του vintage παιχνιδιού, στον ίδιο χώρο θα τοποθετηθούν κλασσικά  ξύλινα ποδοσφαιράκια για να προπονηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι…  Οι μικροί καλλιτέχνες 2-10 ετών κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μέσα στο κλίμα του Μουντιάλ θα μπορούν αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες στο εργαστήρι χειροτεχνίας KidsArts & Craftsμε θεματική ενότητα το ποδόσφαιρο!  

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά αλλά και για τις συμμετοχές που μπορεί κάποιος να δηλώσει, υπάρχουν  διαθέσιμες στο micrositehttp://www.esl.eu/gr/fifa14-ps3