Πρόσκληση για Παιδικό Πάρτυ Ρομπότ

Η Τεχνολογία και τα Ρομπότ εντυπωσιάζουν πάντα όλα τα παιδιά. Βάλε τα Ρομπότ στην παρέα μαζί με το επόμενο πάρτι σου. Οργάνωσε ένα μοναδικό και αξέχαστο απόγευμα που θα το θυμούνται όλοι οι φίλοι με Πρόσκληση για Παιδικό Πάρτυ Ρομπότ.

Πρόσκληση Ρομπότ

Υλικά:

Ρολάκι από χαρτί υγείας, χαρτόνι χρωματιστό,
χαρτόνι λευκό, κόλλα, ψαλίδι

Εκτέλεση:

Ντύσε το ρολάκι με χαρτί χρωματιστό. Σχεδίασε ένα κύκλο σε ένα άλλο χαρτόνι και κόλλησέ το στον πάτο του ρολού. Κόψε ένα ορθογώνιο κομμάτι από λευκό χαρτόνι σε τέτοιο μέγεθος που να χωρά ακριβώς μέσα στο χάρτινο κουτί σου. Σε ένα άλλο χαρτόνι, χρωματιστό αυτή τη φορά, κόψε ένα κεφάλι για τη πρόσκλησή σου. Δίπλωσε το στη μέση και κόψε το έτσι ώστε η επάνω πλευρά του να είνια η διπλωμένη. Διακόσμησέ το σα να είναι ένα αληθινό ρομποτάκι και αφού γράψεις την πρόσκλησή σου, πρόσφερέ το στους φίλους σου την Πρόσκληση για Παιδικό Πάρτυ Ρομπότ.

Γνωρίζατε ότι:
Ένα ρομπότ είναι μια μηχανική συσκευή η οποία μπορεί να υποκαθιστά τον άνθρωπο σε διάφορες εργασίες. Ένα ρομπότ μπορεί να δράσει κάτω από τον απευθείας έλεγχο ενός ανθρώπου ή αυτόνομα κάτω από τον έλεγχο ενός προγραμματισμένου υπολογιστή.
Τα ρομπότ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να κάνουν εργασίες οι οποίες είτε είναι δύσκολες ή επικίνδυνες για να γίνουν απευθείας από έναν άνθρωπο.