Παιδική Μπάλα για Παιχνίδι από Βετέξ

Παιδική μπάλα για παιχνίδι από βετέξ, για ατελείωτο παιχνίδι και διασκέδαση με τους φίλους σου. Μια εύκολη και γρήγορη κατασκευή για παιδικό παιχνίδι.

Παιδική Μπάλα για Παιχνίδι από Βετέξ

Υλικά Κατασκευής:

4 Βετέξ, ψαλίδι, σπάγγος

Στάδια Κατασκευής:

Κόψε τα βετέξ κατά μήκος σε 12 λωρίδες το καθένα. Κράτησε όλες τις λωρίδες μαζί ενωμένες και δέσε τις στη μέση τους με ένα κομμάτι σπάγκο όσο πιο σφιχτά μπορείς. Άνοιξε τις λωρίδες και κόψε ό,τι περισσεύει για να σχηματίσεις την μπάλα.

Παιχνίδια

Το Κορόιδο: Είναι απλό, το πρόσωπο που είναι το “κορόιδο” έχει την μπάλα και προσπαθεί με αυτήν να πετύχει τους υπόλοιπους παίχτες. Ο πρώτος που θα πετύχει είναι το επόμενο … κορόιδο!

Μπάσκετ: Στήσε ένα άδειο κουτί ή έναν κουβά κάπου ψηλά και προσπάθησε να βάλεις τη μαλακή μπάλα μέσα. Το καλάθι από τα δυο μέτρα μετράει 1 πόντο και από τα τρία μέτρα μετράει 2 πόντους. Ο πρώτος που θα συγκεντρώσει 21 πόντους κερδίζει.

Στον αέρα:Αυτή η μαλακή μπάλα είναι ιδανική γι’ αυτό το παιχνίδι γιατί και να πέσει πάνω σου είναι τόσο ελαφριά που εν πρόκειται να πονέσεις καθόλου! Συγκένρωσε δυο οι περισσότερες φίλους σου, κάντε ένα κύκλο και αρχίστε να πασάρετε την μπάλα με τη σειρά ο ένας στον άλλο χωρίς να την αφήσετε να πέσει καθόλου στο έδαφος.