Καράβια από Μπουκάλια για Παιχνίδι

Φτιάξε Καράβια από Μπουκάλια για παιχίδια για αγόρια και για κορίτσια και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο.

Καράβια από Μπουκάλια

 Υλικά Κατασκευής
Μπουκάλια Πλαστικά, πλαστικές σακούλες, σπρέι
ξυλάκια, πετονιά, καλαμάκια, μονωτική ταινία, σύρμα

Στάδια Κατασκευής
Κόψε το μπουκάλι και άνιξε μια τρύπα στο πάνω μέρος κοντά στο καπάκι για να βάλεις μετά το ξυλάκι για κατάρτι.Το κομμάτι που έκοψες, γέμισέ το με πετρούλες και κόλλησέ το στην κάτω πλευρά του μπουκαλιού με κόλλα.Βάψε το μπουκάλι με σπρέι και βάλε το ξυλάκι στη τρύπα που άνοιξες πριν.Κόψε ένα μικρό κομμάτι από το καλαμάκι και πέρασέ το. Για το πανί κόψε από σακούλα ένα κομμάτι 12χ24εκ δίπλωσέ το στη μέση και κόλλησέ το για να γίνει τετράγωνο. Αναδίπλωσέ το, κόλλησέ το για να γίνει τρίγωνο, κόψε ένα μικρό τετράγωνο κομμάτι από τη κάτω πλευρά για να μπορέσεις να περάσεις το ξυλάκι.Φτιάξε μια θηλιά με σύρμα στο κατάρτι και μία στο καπάκι. Ένωσε τις δύο θηλιές με πετονιά και στόλισέ την με σημαιάκια από μονωτική ταινία και σακούλα. Δέσε πετονιά στο καπάκι και καθοδήγησε το καράβι σου.

Πρόταση για ένα Διαφορετικό Δώρο για Παιδικό Πάρτι

Παιδικό Μακό για το Μεγάλο Αδερφό !

Ένα ξεχωριστό δωράκι στο μεγάλο σας γιο που έχει τα γενέθλια ή την γιορτή του. Ένα μοναδικό αγορίστικο μακό με πρωτότυπη στάμπα για αγοράκια από 3 ετών έως 6 ετών από 100% βαμβάκι.

Αν γίνεστε μαμά για δεύτερη φορά και θέλετε να κάνετε ένα δωράκι στο πρώτο σας παιδάκι η πιο ωραία ιδέα είναι μπλουζάκι με στάμπα I’m the Big Brother!

Αγορίστικο Μακό μόνο 12€!

FriendsAndFamily.gr-photo-AsproTshirtPaidika-TshirtImTheBigBrother-450x450

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.familyandfriends.gr για να δείτε όλα τα υπόλοιπα personalized προϊόντα που έχουμε για παιδιά αλλά και για μεγάλους!

Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε και στο φυσικό μας κατάστημα: Κλεισθένους & Γαρυφάλλων 39, Γέρακας

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6136300