Προσωποποιημένο Παραμύθι με ήρωα το Παιδί, από 16,80€!

Πόσες φορές προβληματίζεστε για το δώρο, που θα προσφέρετε στο επόμενο παιδικό πάρτι και αναρωτιέστε ” Τι να πάρω πάλι;”. Ειδικά δε αν το δώρο που θα προσφέρετε είναι για ένα παιδί από το φιλικό ή συγγενικό περιβάλλον σας, τότε ίσως ο προβληματισμός είναι μεγαλύτερος.

Προσωποποιημένο Παραμύθι με ήρωα το Παιδί

Έχετε ακούσει για τα προσωποποιημένα δώρα; Τώρα μπορείτε να κάνετε ένα προσωποποιημένο δώρο που θα ξεχωρίσει από όλα τα υπόλοιπα, εντυπωσιάζοντας ακόμη και την Μαμά και τον Μπαμπά. Ένα πρωτότυπο και μοναδικό Προσωποποιημένο Παραμύθι με ήρωα το Παιδί, που πρωταγωνιστεί σε όλες τις σελίδες του.

Ένα personalized δώρο πάντα ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα δώρα που έχετε προσφέρει μέχρι σήμερα.

Προσωποποιημένο δώρο είναι το δώρο που έχει προσωπικά στοιχεία αυτού στον οποίο το προσφέρετε.  Είναι το δώρο που έχετε αφιερώσει χρόνο, διάθεση και σκέψη για τον παραλήπτη του, κάνοντας το μοναδικό και αξέχαστο.

Φαντάζεστε κάποιο παιδί να θέλει  να αποχωριστεί ποτέ ένα προσωποποιημένο παραμύθι που ο ήρωας  είναι το ίδιο το παιδί;  Μάλλον θα κοσμεί την βιβλιοθήκη του για πολλά χρόνια.

Κάντε το επόμενο δώρο σας, για αγόρι ή κορίτσι, ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ξεκινώντας με ένα Προσωποποιημένο Παραμύθι  με όνομα και φωτογραφία για το δικό σας Παιδί.

Ένα δώρο που σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων και θα μείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη του παιδιού.

Μπείτε τώρα στο www.familyandfriends.gr   και επιλέξτε ένα από τα προσωποποιημένα δώρα που σας προτείνει, Παραμύθια, Βιβλία Ζωγραφικής, Πάζλ, Τετράδια, Μετρητές ύψους και πολλά άλλα, και φτιάξτε το όπως εσείς θέλετε σε 5 λεπτά.