Καλοκαιρινή Πρόσκληση Αναψυκτικό για το Παιδικό Πάρτι

Καλοκαιρινή Πρόσκληση Αναψυκτικό για το Παιδικό Πάρτι. Κάντε τους φίλους σας να αναρωτηθούν για το τι πρόκειται να συναντήσουν από τη πρόσκληση που θα τους δώσετε! Άλλωστε η πρόσκληση πρέπει να είναι αντιπροσωπευτική με το θέμα του πάρτι.

Πρόσκληση Αναψυκτικό για το Παιδικό Πάρτι

Υλικά Κατασκευής:

Χρωματιστά χαρτόνια, Καλαμάκια, Ανεξίτηλος μαρκαδόρος

Στάδια:

Κόψτε ένα σχήμα για το ποτήρι και ένα στρογγυλό σχήμα από το χαρτόνι. Διπλώστε στη μέση το χαρτόνι του ποτηριού και κολλήστε στο εσωτερικό του το καλαμάκι. Τοποθετήστε το στρογγυλό κομμάτι αφού του κάνετε μία σχισμή, σαν σελιδοδείκτη. Η πρόσκλησή αναψυκτικό για το παιδικό πάρτι σας είναι έτοιμη!

Το Γνωρίζατε ότι:
Το αναψυκτικό εκτός από το να μας δροσίζει έχει πολλές ακόμα χρήσεις. Μάθετε κάποιες από αυτές παρακάτω:

  1. Εάν θέλετε να καθαρίσετε την λεκάνη της τουαλέτας σας, ρίξτε μέσα ένα κουτάκι αναψυκτικό για μια ώρα και θα γίνει σαν καινούρια.
  2. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε την σκουριά από έναν σκουριασμένο και χτυπημένο προφυλακτήρα, απλά βουτήξτε ένα μεγάλο κομμάτι γυαλόχαρτο στο αναψυκτικό και τρίψτε το σημείο που θέλετε.
  3. Για να καθαρίσετε τους διαβρωμένους και γεμάτους άλατα, πόλους της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας, απλά ρίξτε λίγο αναψυκτικό, περιμένετε και με ένα πανάκι τρίψτε τους.
  4. Εάν έχετε ρούχα τα οποία είναι λερωμένα από μαγειρικό λίπος αδειάστε ένα κουτάκι συγκεκριμένου επώνυμου αναψυκτικού μέσα στη θήκη απορρυπαντικού στο πλυντήριο και τα ρούχα σας θα γίνουν πεντακάθαρα και δροσερά!