Συνταγή Πατατόπιτας για τον Μπουφέ

Δείτε μια λαχταριστή συνταγή Πατατόπιτας για τον μπουφέ αλλά και για μεσημεριανό και ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους τόσο με τη γεύση όσο και με την εμφάνιση ράλι.

Συνταγή Πατατόπιτα Σε Ράλι

Υλικά Συνταγής:

1 πακέτο φύλλο για πίτες, 4 πατάτες, πιπεριές, 1 αυγό, 4 φέτες γαλοπούλα βραστή, 3 κομμάτια φέτα, 2-3 φλιτζάνια τσαγιού κίτρινο τυρί, λίγο λάδι, αγγούρι, ελιές, αγγουράκια τουρσί, καρότο, τοματίνια, μαγιονέζα

Συνταγή:

Αφού βράσετε τις πατάτες, βάλτε τις σ’ ένα μπόλ και κόψτε τις μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια κόψτε τις πιπεριές και την γαλοπούλα σε μικρά κομματάκια και προσθέστε τα στις πατάτες. Τρίψτε τη φέτα μαζί με το κίτρινο τυρί και προσθέστε και αυτά στο μείγμα. Τέλος χτυπήστε το αυγό και προσθέστε το και αυτό. Πάρτε 2 φύλλα, κόψτε τα στη μέση και βάλτε στο καθένα από 2 κουτ. σούπας γέμιση. Ρολάρετε τα φύλλα και αλείψτε τα με λίγο λάδι πριν τα βάλετε στο φούρνο. Επαναλαμβάνετε το ίδιο με τα υπόλοιπα φύλλα.  Ψήστε τις πατατόπιτες στους 200 οC μέχρι να ροδίσουν. Κόψτε ελιές και βάλτε δεξιά και αριστερά για ρόδες, τοματίνι για φως, μια ροδέλα αγγούρι για τιμόνι και αγγουράκια τουρσί για επιβάτες.Οι πατατόπιτες σας είναι έτοιμες να διακοσμήσουν το τραπέζι σας σε κάθε περίσταση.