Καραβάκια από Αυγά για το Πάρτι Γενεθλίων

Φτιάξτε καραβάκια από αυγά και δημιουργήστε τα πιο γευστικά ταξίδια στο πρωινό  των παιδιών ή στο παιδικό πάρτι! Από γεύση πολύ νόστιμα, από εμφάνιση απλά υπέροχα. Δοκιμάστε τα και τα παιδιά θα ξετρελαθούν.

Καραβάκια από Αυγά  για το Πάρτι Γενεθλίων

Υλικά Συνταγής

αυγά, πιπεριές, οδοντογλυφίδες

Εκτέλεση Συνταγής

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που μπορεί να συνοδεύει το κάθε γεύμα σας. Κόψτε τα βρασμένα αυγά στη μέση και μετατρέψτε τα σε καραβάκια. Κόψτε χρωματιστές πιπεριές σε τριγωνικό σήμα καρφώστε σε οδοντογλυφίδα και βάλτε από μια πάνω σε κάθε αυγό και τα Καραβάκια από Αυγά για το πάρτι γενεθλίων είναι έτοιμα.

Nesquik…για δυνατό ξεκίνημα

kidsfun.gr-photo-nesquickΤο στιγμιαίο σοκολατούχο ρόφημα Nesquik είναι το αγαπημένο ρόφημα των παιδιών, χαρίζοντας υπέροχη σοκολατένια γεύση στο γάλα, ενώ παράλληλα τους δίνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για δράση, γερή φυσική άμυνα και καλή πνευματική λειτουργία. Είναι ιδανικό για το πρωινό τους γάλα, αλλά και για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

NQ 500gΔιατίθεται σε πλαστική συσκευασία 200gr και 500gr και σε σακούλα 400gr και 800gr. Υπάρχει επίσης και σε γεύση φράουλα σε πλαστική συσκευασία 250gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα του Nesquik Greece στο facebook.