Μια εύκολη και θρεπτική συνταγή για πίτσα για το μπουφέ στο παιδικό πάρτι γενεθλίων που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Η παραδοσιακή εκδοχή της Ναπολιτάνικης Πίτσας. Η ξεροψημένη ζύμη θα θυμίσουν σε σας και τους μικρούς σας φίλους πως τα καλύτερα είναι τα σπιτικά ειδικά όταν είναι φτιαγμένα από τα χεράκια σας! Το ήξερες πως η Πίτσα Μαργαρίτα πήρε το όνομά της από την βασίλισσα Μαργαρίτα, η οποία όταν επισκέφθηκε τη Νάπολη και μαγεύτηκε από τις φυσικές ομορφιές της, ζήτησε να της προσφέρουν και μια τοπική σπεσιαλιτέ.Τότε ο μάγειρας ο υπεύθυνος για την διατροφή της, ετοίμασε μια πίτσα με τα χρώματα της Ιταλικής σημαίας.
Υλικά Συνταγής
ψωμί του τοστ χωρίς κόρα, πάριζα, τυρί τριμένο,
πιπεριά πράσινη και πορτοκαλί, ελιές
Εκτέλεση Συνταγής
Στρώστε στη βάση του ταψιού φέτες του τοστ τη μια δίπλα στην άλλη. Αλείψτε με λίγη κόκκινη σάλτσα και πάνω σε κάθε φέτα τοστ προσθέστε από μια φέτα πάριζα. Ρίξτε κίτρινο τυρί και από πάνω βάλτε χρωματιστές πιπεριές, ελιές, και πάριζα σε μικρά κομματάκια για περισσότερη γέυση. Κόψτε τρία κομμάτια πράσινη πιπεριά σε σχήμα μαργαρίτας και στολίστε την πίτσα. Μπορείτε να την ψήσετε ή να τη σερβίρετε και κρύα.