Σνακ για Παιδιά με Gouda NOYNOY

Το τοστ αρέσει σε όλα τα παιδιά και είναι αγαπημένο σνακ για τα παιδιά στο σχολείο, στο παιχνίδι αλλά και σε κάθε παιδικό πάρτι. Βάλτε φαντασία και δημιουργήστε με ψωμί του τόστ και το αγαπημένο τυρί των παιδιών Gouda NOYNOYένα σάντουιτς σε σχήμα κουκουβάγιας.

Σνακ για Παιδιά με Ψωμί του Τοστ

Yλικά Συνταγής

Ψωμί του τοστ, παριζάκι,Gouda NOYNOY, κουπάτ,
ελιές, αγγούρι, καρότο

Εκτέλεση Συνταγής

Φτιάχνουμε και ψήνουμε ένα τοστ με παριζάκι και Gouda NOYNOY. Κόβουμε σε σχήμα κουκουβάγιας. Για μάτια κόβουμε δύο στρογγυλά κομμάτια παραζάκι και στη μέση αυτών βάζουμε λίγο Gouda ΝΟΥΝΟΥ. Για την κόρη των ματιών χρησιμοποιούμε ελιά. Για τα φρύδια της κουκουβάγιας βάζουμε φέτες αγγούρι, ενώ για μύτη ένα κομμάτι καρότο. Τέλος για πόδια κόβουμε δύο φέτες (ημικύκλια) παριζάκι. Διακοσμούμε το πιάτο με υλικά της αρεσκείας μας σε διάφορα σχήματα χρησιμοποιώντας κουπάτ. Σερβίρουμε την κουκουβάγια με τη σιγουριά πως θα μας δώσει όλη τη σοφία της για την νέα σχολική χρονιά.

Τυρί NOYNOY Gouda 

Το ΝΟΥΝΟΥ Gouda είναι το αγαπημένο τυρί όλης της οικογένειας. Φτιαγμένο αποκλειστικά από φρέσκο αγελαδινό γάλα, χαρίζει στην κάθε μας στιγμή την πλούσια θρεπτικότητα και αυθεντική γεύση, που μόνο η ΝΟΥΝΟΥ μπορεί να εγγυηθεί.

1 φέτα Gouda NOYNOY 30gr =  1,5 ποτήρι φρέσκο παστεριωμένο γάλα