Παιδικό Παιχνίδι Τρίλιζα

Παιδικό παιχνίδι τρίλιζα… Το γνωστό και αγαπημένο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, τώρα φτιάξτε το μόνοι σας! Εύκολο αλλά εθιστικό παιχνίδι που παίζεται με έναν ή με δύο παίκτες. Καλή διασκέδαση!

Παιδικό Παιχνίδι Τρίλιζα

Υλικά Κατασκευής:

canson, αυτοκόλλητες σημειώσεις Post-it, μαρκαδόρος,
χαρτοκόπτης ασφαλείας, διακορευτής

Στάδια Κατασκευής:

Φτιάξε την πιο ξεχωριστή και πολύχρωμη τρίλιζα και παίξε με τους φίλους, έχοντας διαλέξει το χρώμα σου και το σύμβολό σου. Φτιάξε από canson ένα τετράγωνο 50 Χ 50 cm.
Κόλλησε 9 τετράγωνα σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους λίγο μεγαλύτερα από τις αυτοκόλλητες σημειώσεις Post-it.
Τέλος σχεδίασε Ο και Χ σε αυτοκόλλητες σημειώσεις Post-it δύο διαφορετικών χρωμάτων και παίξε όσες φορές θέλεις. Σκοπός είναι να σχηματίσεις τις περισσότερες τριάδες (τρίλιζες) με τα χαρτάκια σου, στα προσχεδιασμένα τετράγωνα, χωρίς να σε εμποδίσει ο αντίπαλος.

Ένα Διαφορετικό Δώρο Γενεθλίων 

Μετρητής Ύψους με το Όνομα ή και την Φωτογραφία του Παιδιού 

metritis-ypsoys-gia-paidiko-domatio (1)

Είστε καλεσμένη στα πρώτα γενέθλια του παιδιού της φίλης σας και σκέφτεστε τι δώρο να τους κάνετε; Κάντε τη διαφορά και επιλέξτε ένα διαφορετικό & ταυτόχρονα Μοναδικό δώρο που θα εντυπωσιάσει. Έναν Μετρητή Ύψους με το Όνομα ή τη Φωτογραφία του Παιδιού που έχει γενέθλια

Αντί να αγοράσετε έναν από τους κοινούς μετρητές ύψους που κυκλοφορούν στην αγορά, μπορείτε να δημιουργήσετε και να αγοράσετε έναν ξεχωριστό Προσωποποιημένο Μετρητή Ύψους με το Όνομα ή και την Φωτογραφία του παιδιού και το εικαστικό που θέλετε, από το www.familyandfriends.gr.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία υλικά – από Πλαστικοποιημένο Χαρτί, από Ξύλο ή από Plexi Glass – πιο είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο παιδικό δωμάτιο και να κάνετε στο επόμενο παιδικό πάρτι ένα ξεχωριστό δώρο που θα εντυπωσιάσει και ταυτόχρονα θα κρατηθεί για πάντα δημιουργώντας μια ξεχωριστή ανάμνηση.

 Ο Προσωποποιημένος Μετρητής Ύψους είναι Ένα Πρωτότυπο Δώρο που μπορείτε να κάνετε και με άλλες  αφορμές όπως:

  1. Για Νεογέννητο Μωράκι,
  2. Για Δώρο Βάπτισης από τον Νονό ή την Νονά
  3. Για την Γιορτή στο εγγονάκι ή το ανιψάκι

Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο με μια μοναδική τιμή προσφοράς.

  • Μόνο 21,90€από 35,00€ από Πλαστικοποιημένο Χαρτί
  • Μόνο 29,50€από 50,00€ από Ξύλο

Στο www.familyandfriends.gr θα βρείτε και πολλά άλλα προσωποποιημένα δωρα διαφορετικά απ΄όσα έχετε κάνει μέχρι σήμερα