Παράξενες Ειδήσεις από την Πηνελόπη, Γιάννενα

Παράξενες Ειδήσεις από την Πηνελόπη, Γιάννενα

Παράξενα από την Πηνελόπη Αλεξίου, Γιάννενα

Στην Πορτογαλία χώρισε ένα ζευγάρι που είχε 2 παιδιά και ένα σκύλο. Όταν έγινε το δικαστήριο για το ποιος θα κρατήσει τα παιδιά, αποφασίστηκε ότι τα παιδιά θα τα κρατούσε η μητέρα τους. Ύστερα έγινε και δεύτερο δικαστήριο για να αποφασιστεί αν η μητέρα θα διεκδικήσει και διατροφή. Το δικαστήριο αποφάσισε να της δοθεί διατροφή. Όμως η γυναίκα (διαβάστε τώρα το αστείο) ζήτησε διατροφή και για το σκύλο. Ακόμα πιο αστείο όμως είναι ότι το δικαστήριο τελικά της έδωσε διατροφή για το σκύλο επειδή έχει (έτσι όπως είπε η γυναίκα) τα ίδια έξοδα με ένα παιδί.

H μαμά κροκόδειλος

Η μαμά κροκόδειλος όπως όλες οι μανάδες φυσικά μόλις γεννά τα παιδιά της είναι τρομερά στοργική μαζί τους. Όταν όμως τα μικρά μεγαλώσουν η μαμά κροκόδειλος τα βλέπει σαν… μεζεδάκια.

Ο Κροκόδειλος του Νείλου

Λέγεται πως οι μεγαλύτεροι (και σπανιότεροι) κροκόδειλοι σε μήκος είναι οι κροκόδειλοι του Νείλου. Το μήκος τους φτάνει μέχρι και τα 7 μέτρα. Παλιά ζούσαν στο Νείλο άφθονοι κροκόδειλοι σε τέτοιο μήκος. Οι άνθρωποι όμως τους κυνηγούσαν για το κρέας και το δέρμα τους και έτσι σήμερα οι λεγόμενοι «κροκόδειλοι του Νείλου» είναι υπό εξαφάνιση.