Ανανεώστε το Παιδικό Δωμάτιο με Έπιπλα Laro

Ανανεώστε το Παιδικό Δωμάτιο με Έπιπλα Laro.  To παιδί αξίζει το καλύτερο και για αυτό οφείλουμε να του εξασφαλίσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθεί σωστά και να διαμορφώσει το χαρακτήρα του. Η φιλοσοφία της Laro είναι να πρωτοπορεί προσφέροντας πάντα το καλύτερο στο παιδί .

Ανανεώστε το Παιδικό Δωμάτιο με Έπιπλα Laro

Με βασικό γνώμονα το σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τον άνθρωπο η Laro σχεδιάζει και κατασκευάσει με αξιοπιστία ελληνικά έπιπλα υψίστης ποιότητας, αντοχής και λειτουργικότητας. H πρόταση της Laro αποτελεί μια ιδανική ολοκληρωμένη για όλο το δωμάτιο που μπορεί να ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες του παιδιού. Αυτό σημαίνει αρχιτεκτονική μελέτη του χώρου και κατάλληλο σχεδιασμό προϊόντων έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι για κάθε παιδικό δωμάτιο ξεχωριστά. Στόχος στης Laro είναι η δημιουργία ενός χώρου φυσικού και μοναδικού εκεί όπου το παιδί ζει, μεγαλώνει και ονειρεύεται.

Η Laro αναζητάει πάντα τα καλύτερα φυσικά υλικά και έχοντας ως βασική της αρχή το σεβασμό προς το περιβάλλον, παράγει πρότυπα συστήματα επίπλων, κατά κύριο λόγο από μασίφ ξύλο, με οικολογικά χρώματα και βερνίκια που έχουν ως βάση το νερό.

Ανανεώστε το Παιδικό Δωμάτιο με Έπιπλα Laro

Τα έπιπλα Laro είναι σχεδιασμένα βάσει των αυστηρότερων ευρωπαϊκών προδιαγραφών ενώ όλη διαδικασία παραγωγής της εταιρίας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 (Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας) και ISO 14001:2005 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης)

Η  εταιρία διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσης σε ένα χώρο 7.500 τμ στη μεταμόρφωση Αττικής.

Οι συνθέσεις Laro παρέχουν τη δυνατότητα προσαρμογής στο χώρο και μελλοντικής μετατροπής, καλύπτοντας έτσι τις νέες ανάγκες των παιδιών καθώς αυτά μεγαλώνουν. Αυτό σημαίνει πως με την προσθήκη, αφαίρεση ή ανασύνθεση κάποιων στοιχείων ένα παιδικό έπιπλο μετατρέπεται εύκολα σε εφηβικό.

Στο δίκτυο καταστημάτων  Laro, εκτός από έπιπλα, θα βρείτε ακόμη μοναδικά συμπληρωματικά είδη όπως καθίσματα γραφείου καθώς και υφάσματα, λευκά είδη, χαλιά, φωτιστικά και διακοσμητικά από φυσικά υλικά που ομορφαίνουν το χώρο και ολοκληρώνουν την ιδέα.

Θα βρείτε επίσης, κατά αποκλειστικότητα, τα πρότυπα γερμανικά συστήματα γραφείου MOLL, γνωστά για την ποιότητα και την εργονομία τους.

Ξεφυλλίστε τον καινούριο κατάλογο ΕΔΩ