Πρόσκληση Τσαντάκι στο Παιδικό Πάρτυ για Κορίτσια

Ένα τέλειο παιδικό πάρτι γενεθλίων είναι κάτι που ειδικά τα κορίτσια ονειρεύονται. Ξεκινήστε με μια ιδέα για τις προσκλήσεις. Μια πρωτότυπη κατασκευή για Πρόσκληση Τσαντάκι στο Παιδικό Πάρτυ για Κορίτσια που θα εντυπωσιάσει το κοριτσάκι σας και τις φίλες του.

Τσαντάκι για Κορίτσια

Υλικά Κατασκευής:

Χαρτόνια, Χρώματα ακρυλικά, Κόλλα, Ψαλίδι

Περιγραφή Κατασκευής:

Δημιουργείστε μαζί με τα παιδιά μοναδικές προσκλήσεις για το παιδικό πάρτυ γενεθλίων.
Πάρε ένα ροζ χαρτόνι μεγέθους Α4 δίπλωσε το στη μέση και στην μια πλευρά κάνε το σκίτσο τσάντας που βλέπεις στην εικόνα. Κόψε προσεκτικά με το ψαλίδι το σχήμα της τσάντας που έχετε κάνει και διακόσμησέ το με διάφορα χαρτόνια. Σχεδιάστε και κόψτε το χερούλι και το κούμπωμα και κολλήστε τα στο πίσω μέρος της πρόσκλησης.
Σε ένα πιάτο βάλτε λίγο λευκό ακρυλικό και γράψτε την πρόσκληση με πινέλο, μπορείτε πιο εύκολα να γράψετε με όποιο χρώμα μαρκαδόρο θέλετε.
Κόβοντας διάφορα σχέδια από χαρτί ή χρησιμοποιώντας χάντρες ή κουμπιά μπορείτε να διακοσμήσετε την Πρόσκληση Τσαντάκι στο Παιδικό Πάρτυ για Κορίτσια, πριν ξεκινήσετε να γράφετε τα κείμενα.

Γνωρίζατε ότι:

Κόλλα ονομάζεται ουσία η οποία χρησιμεύει για τη συγκόλληση επιφανειών. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από κόλλες, ειδικές για κάθε εφαρμογή. Για παράδειγμα υπάρχουν κόλλες για ξύλα, για μέταλλα, για γυαλιά κ.λ.π. Κάθε κόλλα έχει και συγκεκριμένο χρόνο σκλήρυνσης.