Το ArGOODaki δίπλα στα παιδιά για 13η χρονιά

To ArGOODaki  από τα Goodys η πιο διαδεδομένη ενέργεια κοινωνικής προσφοράς για παιδιά στη χώρα μας , που έχει βοηθήσει τα τελευταία δώδεκα χρόνια χιλιάδες παιδιά από όλη την Ελλάδα έρχεται  για 13η χρονιά σε όλα τα καταστήματα Goodys για να χαρίσει και φέτος μια ζεστη αγκαλιά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη!!!

Το ArGOODaki δίπλα στα παιδιά για 13η χρονιά

Τo ArGOODaki  πάει στα Ακριτικά Νησιά 

Αυτά τα Χριστούγεννα το ArGOODaki πάει στα δύο πανέμορφα ακριτικά νησιά της χώρας στα Ψαρά και τον Άγιο Ευστράτιο.  Στόχος του προορισμού αυτού είναι να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής των παιδιών που μένουν εκεί, ενισχύοντας ταυτόχρονα και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των παιδιών, με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βιβλιοθήκες, βιβλία και άλλα χρήσιμα αντικείμενα που θα κάνουν την καθημερινόητα τους πιο όμορφη. 

Το ArGOODaki δίπλα στα παιδιά για 13η χρονιά

Ας βοηθήσουμε και εμείς

Ας βοηθήσουμε και εμείς συμμετέχοντας ενεργά σε αυτή την πράξη κοινωνικής προσφοράς! Πώς; Αρκεί μια βόλτα με τα παιδιά για ένα γεύμα ArGOODaki  σε ένα από τα καταστήματα Goodys που βρίσκεται δίπλα μας.  Με κάθε γεύμα ArGOODaki, τα παιδιά θα επιλέξουν ένα από τα πέντε αγαπημένα τους λούτρινα αρκουδάκια και έτσι θα βοηθήσουν τα παιδιά από τα ακριτικά νησιά  που έχουν ανάγκη κάνοντας πράξη το μήνυμα ότι: Η αγάπη δεν έχει όρια.

Δώστε και εσείς στα παιδιά σας την ευκαιρία να συμμετέχουν σε τέτοιους είδους προγράμματα κοινωνικής προσφοράς, εξηγήστε τους το καλό που κάνουν και ενισχύστε τους το αίσθημα της αλληλεγγύης  

Δείτε ΕΔΩ το video από το ταξίδι του #ArGOODaki στα ακριτικά νησιά