Νέος διαγωνισμός από τη ΓΙΩΤΗΣ «Ζαχαροπλάθουμε με τα παιδιά μας»

Η ΓΙΩΤΗΣ υποδέχεται το καλοκαίρι με τον διαγωνισμό «Ζαχαροπλάθουμε με τα παιδιά μας». Ο νέος διαγωνισμός, μας εμπνέει να δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες και γλυκές αναμνήσεις «ζαχαροπλάθοντας» οικογενειακώς αγαπημένες συνταγές με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

kidsfun.gr-goneis- nea ekhlwseis-diagonismos giotis

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε πολύ αγάπη, κέφι και τα αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, να «ζαχαροπλάσετε» με τα παιδιά σας και να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας, στο www.jotis-zacharoplathoume.gr.

Ο γλυκός διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 22 μέχρι τις 31 Μαΐου. Οι 10 τυχερές οικογένειες που θα αναδειχθούν από τον διαγωνισμό θα «ζαχαροπλάσουν» μαζί με την αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου καλοκαιρινές συνταγές, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Άλλες 30 τυχερές οικογένειες θα κερδίσουν προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ για τέλεια ζαχαροπλαστική και απόλαυση στο σπίτι, με σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία!

Μείνετε συντονισμένοι στο www.jotis-zacharoplathoume.gr για να παρακολουθείτε την εξέλιξη του διαγωνισμού, αλλά και για περισσότερα ζαχαροπλαστικά νέα, δράσεις, διαγωνισμούς και εκπλήξεις από τη ΓΙΩΤΗΣ και το «γλυκό κίνημα» του «Ζαχαροπλάθουμε»!

https://www.jotis-zacharoplathoume.gr/