30 Προσκλήσεις για τη 17η ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

17η Γιορτή Παραμυθιού Kidsfun.gr -Βραβεία Αίσωπος 2018 

Στείλτε email με τα στοιχεία σας όνομα, επίθετο και τηλέφωνο στο info@kidsfun.gr και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ Προσκλήσεις,  για την Θεατρική Παράσταση, σε επιμέλεια της Κας Κάρμεν Ρουγγέρη, Κυριακή 14 Οκτωβρίου, Παιδική Σκηνή “ΑΤΛΑΝΤΙΣ”, Ώρα 12:00, πρωί, Λεωφ. Βουλιαγμένης 245, Δάφνη

 17h giorth diagonismos paramithiou

ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr – ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2018
Οι προσκλήσεις για την είσοδο στη Γιορτή διατίθενται Δωρεάν από το Kidsfun.grμε αυστηρή τήρηση της σειράς προτεραιότητας, στην κράτηση θέσεων.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013

Ζητάμε τα στοιχεία σας γιατί θα πρέπει να μην γίνονται εικονικές συμμετοχές, γιατί θα στερηθεί την θέση κάποιος άλλος, για να έχετε την δυνατότητα μέχρι 5 προσκλήσεων και για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την παρουσία σας στην Γιορτή.
ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr – ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2018
Η στιγμή για να γιορτάσουμε, πρώτα από όλα την συμμετοχή των Παιδιών από όλη την Ελλάδα στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr  και να βραβεύσουμε όσους διακρίθηκαν έφτασε.
H ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr – ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2018 είναι όπως κάθε χρόνο αφιερωμένη στα Παιδιά και την Δημιουργικότητα τους, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, Παιδική Σκηνή “ΑΤΛΑΝΤΙΣ” , Ώρα 12:00 πρωί,  και θα είναι γεμάτη εκπλήξεις

kidsfun.gr-17h giorth paramithiou- vraveia aiswpos 2018

  1. ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ με επιμέλεια της Κας Κάρμεν Ρουγγέρη. Στην Γιορτή Παραμυθιού Kidsfun.gr, ένα από τα παραμύθια που έγραψαν τα Παιδιά που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού Kidsfun.gr, επιλέγεται κάθε χρόνο από την Κα Ρουγγέρη, και γίνεται Θεατρικό Έργο σε δική της σκηνοθεσία και παρουσιάζεται στους παρευρισκομένους στην Γιορτή Παραμυθιού.
  2. Απονομή ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΙΣΩΠΟΣ 2018

    Στην διάρκεια της Γιορτής Παραμυθιού θα γίνει απονομή των 9 ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΙΣΩΠΟΣ 2018, στα Παιδιά που ξεχώρισαν με τα Παραμύθια που έγραψαν στον 17ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού Kidsfun.gr.