Η Fanta στηρίζει Μονογονεϊκές Οικογένειες

Η Fanta στηρίζει Μονογονεϊκές ΟικογένειεςΗ Fanta, η αγαπημένη μας πορτοκαλάδα,  που παράγεται στην Ελλάδα με χυμό από ελληνικά πορτοκάλια, συνεργάζεται  με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό  και προχωρά στη στήριξη της δράσης του Οργανισμού για τις μονογονεϊκές οικογένειες- οικογένειες δηλαδή που όπως λέει και η λέξη, αποτελούνται από ένα γονέα και όχι από δύο, όπως συνήθως.
Χάρη σε αυτή την ενέργεια 400 οικογένειες σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα θα λάβουν οικονομική ενίσχυση σε μορφή δωροεπιταγών, για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης από συνεργαζόμενα supermarket.
Ας στηρίξουμε όλοι μας αυτή την προσπάθεια αγοράζοντας πορτοκαλάδα Fanta του 1,5 fantaλίτρου ή τις πολυσυσκευασίες των 6 Χ 330ml, καθώς μέρος από τις πωλήσεις θα προσφερθεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την ενίσχυση της δράσης του για την υποστήριξη των μονογονεϊκών οικογενειών. Στόχος είναι να συλλεχθεί ένα πόσο που θα καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών για συνολική διάρκεια τριών (3) μηνών. Οι συσκευασίες που συμμετέχουν στην ενέργεια φέρουν το λογότυπο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Μάθετε περισσότερα στο www.fanta.gr

Enlarged-Fanta_logo67041D-miniΦυσικά είμαστε δίπλα τους!