10 Δωρεάν Προσκλήσεις για τη 14η Γιορτή Παραμυθιού Kidsfun.gr – Θεατρική Παράσταση από την κα Κάρμεν Ρουγγέρη

Έφτασε η στιγμή να τιμήσουμε τα 20.000 παιδιά που συμμετείχαν στον 14ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού kidsfun.gr  και να βραβεύσουμε τα παιδιά που διακρίθηκαν!

Κυριακή 7 Ιουνίου, 12:00 στο Θέατρο Κιβωτός 

14η Γιορτή Παραμυθιού Kidsfun.gr – Βραβεία Αίσωπος 2015

10 Δωρεάν Διπλές Προσκλήσεις για τη  14η Γιορτή Παραμυθιού Kidsfun.gr

kidsfun.gr-diagwnismos giorth paramythiou - diagwnismoi

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε like & comment στη σελίδα του facebook Adelco Kids,  στείλτε το email σας στο info@kidsfun.gr,  και μπείτε στη κλήρωση για να κερδίσετε μια δωρεάν διπλή πρόσκληση για την 14η Γιορτή Παραμυθιού Kidsfun.gr 

Δηλώσεις συμμετοχής έως 1/06, τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 2/06

Στη Γιορτή Παραμυθιού Kidsfun.gr , ένα από τα παραμύθια των παιδιών που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού, επιλέγετε από την κα Κάρμεν Ρουγγέρη, γίνεται θεατρικό έργο σε σκηνοθεσία δική της, και παρουσιάζεται στους παρευρισκομένους στη Γιορτή Παραμυθιού !

Και φέτος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Παιδιά και τους Δασκάλους τους, από όλη την Ελλάδα, που αγκάλιασαν τον 14ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού Kidsfun.gr και μας γέμισαν παραμύθια. Οι συμμετοχές των παιδιών για άλλη μια φορά ξεπέρασαν τα 20.000 παραμύθια.

Τις αφορμές, από τις οποίες τα παιδιά επέλεξαν μια,για να γράψουν το παραμύθι τους, έδωσαν οι γνωστοί συγγραφείς παιδικών βιβλίων κος Βαγγέλης Ηλιόπουλος, κα Βασιλική Κατέρη, Κα Κάρμεν Ρουγγέρη, κα Λίνα Σωτηροπούλου

Πληροφορίες  2106136300