Αναμνηστικό Δωράκι Κολιέ για Επιστήμονες

Φτιάξτε έξυπνα και οικονομικά αναμνηστικά δωράκια για το παιδικό πάρτυ γενεθλίων που οργανώνετε. Το αναμνηστικό δωράκι κολιέ για επιστήμονες θα ξετρελάνει τους μικρούς καλεσμένους σας!

Αναμνηστικό Δωράκι Κολιέ για Επιστήμονες

Υλικά Κατασκευής:

Αφρώδες υλικό, ζελατίνη, σχοινάκι για κολιέ
βελόνα χοντρή, χάντρες, χρυσόσκονη, μαρκαδοράκι,
ματάκια, κόλλα, ψαλίδι, καρφίτσα

Εκτέλεση Κατασκευής:

Για το κολιέ σχεδίασε ένα δοκιμαστικό σωλήνα στο αφρώδες υλικό και κόψε το. Διακόσμησέ το με ζελατίνη, ματάκια και χρυσόσκονη.
Στις δυο άκρες κάνε προσεχτικά δυο τρυπούλες και πέρασε με τη βελονα την άκρη του κολιές από τη μια τρύπα κλείνοντας με ένα κόμπο. Μετά πέρασε τις χάντρες και μετά την άλλη άκρη του κολιέ κλείνοντας πάλι με ένα κόμπο.
Για την καρφίτσα σχεδίσε ένα δοκιμαστικό σωλήνα στο αφρώδες υλικό και κόψε το. Διακόσμησέ το με ζελατίνη, ματάκια και χρυσόσκονη και κόλλησε στο πίσω μέρος μια καρφίτσα για τον αναμνηστικό δωράκι κολιέ για επιστήμονες!

Γνώριζες ότι:

Οι δοκιμαστικοί σωλήνες χρησιμοποιούνται ευρέως από τους χημικούς να τοποθετήσουν, αναμίξουν ή θερμάνουν μικρές ποσότητες στερεών ή υγρών χημικών ουσιών, κυρίως για ποιοτικά πειράματα και δοκιμασίες. Ο δοκιμαστικός σωλήνας, επίσης γνωστός και σαν σωλήνας καλλιέργειας.