Πρόσκληση Διαστημόπλοιο

Φτιάξτε μια μοναδική πρόσκληση Διαστημόπλοιο για παιδιά από 3 ετών έως 6 ετών που ετοιμάζουν ένα μοανδικό παιδικό πάρτι γενεθλίων στο σπίτι. 

Πρόσκληση Διαστημόπλοιο

Υλικά Κατασκευής:

χαρτόνια, κόλλα, μολύβι, χάρακα, ψαλίδι, κόλλα.

Στάδια:

Tσάκιστε ένα χοντρό χαρτόνι 20χ18 στη μέση, ενώνοντας τις 2 μικρές πλευρές του. Ξεδιπλώστε το, και στην τσάκιση σημαδέψτε 5 + 7.5 εκ. Xαράξτε με το χάρακα 2 διαγώνιες από τα σημάδια που κάνατε προς τις γωνίες του χαρτιού. Διπλώστε ένα χαρτόνι στη μέση και σχεδιάστε το διαστημόπλοιο. Kόψτε το διαστημόπλοιο, και από άλλα χρώματα χαρτόνι κόψτε τη φλόγα και διάφορα διακοσμητικά και κολλήστε τα.
Aπό άσπρο χαρτί φτιάξτε το σύννεφο της εκτόξευσης και κόψτε το. Tσακίστε στο διαστημόπλοιο τις διακεκομμένες και κολλήστε το στο 1ο χαρτόνι και στις γραμμές που έχετε κάνει στα 5 εκ. Κάντε το ίδιο και στο σύννεφο και κολλήστε το στα 7,5 εκ. και το διαστημόπλοιο σας είναι έτοιμο

Γνωρίζατε ότι:

Ο Νηλ Ώλντεν Άρμστρονγκ (Neil Alden Armstrong, 5 Αυγούστου 1930 – 25 Αυγούστου 2012) ήταν Αμερικανός αστροναύτης, πιλότος και καθηγητής πανεπιστημίου, ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη το 1969.