Ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά από τη Φαγούρα

Τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες είναι συχνές οι βόλτες στο βουνό, στη θάλασσα ή στην εξοχή και δεν είναι απίθανο να δεχτούμε επιθέσεις από «απρόσκλητους επισκέπτες», όπως κουνούπια, μέλισσες ή τσούχτρες. Οι μικρές αυτές απρόοπτες περιπέτειες μπορούν να καταστρέψουν τη διάθεσή μας.

kidsfun.gr-photo-goneis-fenistil gel anakoufizeiΤο Fenistil Gel και το Fenistil Roll On δίνει τη λύση. Το Fenistil περιέχει διμεθινδένη ειδική αντιισταμινική ουσία, που καταπραΰνει γρήγορα τη φαγούρα και τον ερεθισμό που μας προκαλούν τα τσιμπήματα εντόμων ή η επαφή με τσούχτρες και διάφορα είδη φυτών (π.χ. τσουκνίδα).

Το Fenistil Gel & το Fenistil Roll On απορροφώνται γρήγορα από το δέρμα και ασκούν την αντιισταμινική τους δράση εντός ολίγων λεπτών. Το Fenistil Gel είναι διαφανής, άχρωμη γέλη, απορροφάται γρήγορα, χωρίς λιπαρά στοιχεία, ενώ το Fenistil Roll On είναι γαλάκτωμα με μαλακτικές ιδιότητες. Το Fensitil  Roll On βοηθάει ώστε η εφαρμογή να γίνεται ακριβώς στην ερεθισμένη περιοχή, χωρίς να απαιτείται φυσική επαφή.

Λίγη ποσότητα Fenistil Gel ή Fenistil Roll On στο σημείο του ερεθισμού αρκεί για να ανακουφίσει, να δροσίσει και να καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα και βοηθάει να ξεχάσουμε τη μικρή, δυσάρεστη περιπέτειά μας.

Γι΄αυτό όπου κι αν πηγαίνετε, είτε διακοπές στο βουνό ή στη θάλασσα είτε βόλτες τα βράδια στην πόλη, μην ξεχνάτε να έχετε πάντα μαζί σας ένα Fenistil Gel ή  Fenistil Roll On.