Χριστουγεννιάτικες Μπάλες με Φωτογραφία & Ευχές

Αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων μπορείτε να δημιουργήσετε Χριστουγεννιάτικες Μπάλες με Φωτογραφία & Ευχές και προσωποποιημένα χριστουγεννιάτικα στολίδια και άλλα διακοσμητικά που θα ξεχωρίσουν στο στόλισμα του σπιτιού σας.

familyandfriends-gr-photo-prosopopoihmeno-stolidi-plastikes-dwro-gia-xristougennaΑυτά τα Χριστούγεννα κάντε ένα πραγματικά ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΩΡΟ που θα δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις για πάντα, ένα Δώρο ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, με Όνομα, Ευχές, Ημερομηνία ή δικό σας ξεχωριστό προσωπικό  μήνυμα.

Δώρα που απευθύνονται σε όλους, για Φίλους, για Παιδιά, για Άνδρες, για Γυναίκες, τον Παππού,  την Γιαγιά, την Θεία, την Νονά και ξεχωρίζουν γιατί φτιάχνονται αποκλειστικά για αυτό τον οποίο επιλέγετε να το προσφέρετε.

familyandfriends-gr-photo-prosopopoihmeni-koupa-dwro-gia-xmas-pappougiagiaphotoxristougenna-thumbΔώρα οικονομικά, που ξεκινούν από 6,50€,  με το Όνομα του φίλου ή συγγενή που θα περάσετε μαζί τις ημέρες των Χριστουγέννων  και μένουν για πάντα αναμνηστικά κρατώντας ζωντανές για πάντα  τις στιγμές των γιορτών.

Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε προσωποποιημένα χριστουγεννιάτικα στολίδια και άλλα διακοσμητικά που θα ξεχωρίσουν στο στόλισμα του σπιτιού σας.

Επιλέξτε ένα από τα Μοναδικά Γιορτινά Χριστουγεννιάτικα Προσωποποιημένα Δώρα και διακοσμητικά που θα βρείτε στο www.familyandfriends.gr  όπως:

Αρκουδάκι σε Μεταλλικό Κουτί – Κούπες – Πάζλ  – Σουπλά – Βαζάκι με Καραμέλες – Κηροπήγιο – Ετικέτες για μπουκάλι Κρασί – Ξύλινο Κουτί για κρασί –  Κουτί με Σοκολατάκια –Σαλιάρες για Μωρά –  Φορμάκια για Μωρά – Ποδιές Κουζίνας

familyandfriends-gr-photo-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%b9Φτιάξτε αυτές τι Γιορτές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς  τα Δώρα που θα κάνετε όπως εσείς θέλετε online, στο www.familyandfriends.gr δείτε το και θα το παραλάβετε με τον τρόπο που θα επιλέξετε. Δημιουργήστε με το Δώρο σας μοναδικές αναμνήσεις για εσάς και όποιον το προσφέρεται.

prosopoihmena-formakia-saliarew-gia-mvra-me-prototypa-mhnymata-xristougenniatiko-dvra