Δώρο Καπέλο για Παιδικό Πάρτυ Γενεθλίων

Μια ξεχωριστή ιδέα είναι να φτιάξετε από χαρτί ένα δώρο καπέλο καμηλοπάρδαλη για παιδικό πάρτυ γενεθλίων για παιδιά στο νήπιο. Όταν οι φίλοι σας φορέσουν τα καπέλα στο παιδικό πάρτι η ατμόσφαιρα στο πάρτι θα ζωντανέψει αμέσως.

Δώρο Καπέλο για Παιδικό Πάρτυ Γενεθλίων

Υλικά Κατασκευής:

Χαρτόνι πορτοκαλί, τσόχα καφέ, χαρτί του μέτρου
χρώματα και πινέλα, ψαλίδι, κόλλα

Εκτέλεση Κατασκευής:

Φτιάξετε εύκολα και γρήγορα από χαρτιά καπέλα καμηλοπάρδαλης για το παιδικό πάρτυ γενεθλίων, που θα φορέσουν όλα τα παιδιά.
Κόψτε ένα ορθογώνιο κομμάτι από το πορτοκαλί κουσέ χαρτόνι, ώστε να χωρά στο κεφάλι σας όταν ενώσετε τις άκρες του.
Έπειτα, σχεδιάστε και κόψτε 2 αυτιά σαν αυτά της φωτογραφίας και δύο μικρά ορθογώνια σαν κεραίες. Βάψτε ένα κομμάτι από χαρτί με χρώμα καφέ όταν στεγνώσει, κόψτε με το χέρι σε άστατα σχήματα.
Κολλήστε τα επάνω στο πορτοκαλί χαρτόνι σχηματίζοντας έτσι τις βούλες της καμηλοπάρδαλης.
Από καφέ τσόχα κόψτε δύο κύκλους και κολλήστε τους σαν κεραίες στα κερατάκια της καμηλοπάρδαλης και έτοιμο το δώρο καπέλο για το πάρτυ γενεθλίων!

Γνώριζες ότι:

Η καμηλοπάρδαλη είναι το ψηλότερο ζώο στον κόσμο. Όταν θέλει να πάρει κάτι από το έδαφος ή να πιει νερό ανοίγει τα μπροστινά πόδια της ή γονατίζει λυγίζοντάς τα. Η καμηλοπάρδαλη δεν πίνει συχνά νερό, λόγω ύψους είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει ολόκληρη διαδικασία για να σκύψει, οπότε εκείνη τη στιγμή γίνεται πολύ ευάλωτη στους εχθρούς της.