Πρόσκληση Ρακέτα για Παιδικό Πάρτυ

Ένα ωραίο θέμα για τα γενέθλια των μικρών παιδιών είναι το αθλητικό πάρτι. Παρέα με τα παιδιά και με αφορμή τη Πρόσκληση Ρακέτα για Παιδικό Πάρτυ οργανώστε μόνοι σας το πάρτι σας είτε στο σπίτι είτε στην παραλία.

Πρόσκληση Ρακέτα

Υλικά κατασκευής

χαρτόνι, χρωματιστά χαρτιά, ξυλομπογιές, διπλόκαρφο
ριζόχαρτο, κόλλα, ψαλίδι

Στάδια Κατασκευής

Κόψε 2 κομμάτια από το χαρτόνι σε σχήμα ρακέτας. Αφαίρεσε από το ένα το εσωτερικό της ρακέτας. Διακόσμησε με χρωματιστά χαρτιά.Κόψε ένα κομμάτι ριζόχαρτο. Σχεδίασε κάθετες και οριζόντιες γραμμές πάνω στο ριζόχαρτο για να μοιάζει με το δυχτάκι της ρακέτας. Στο κέντρο πέρασε με χρωματιστό μολύβι τις γραμμές για να σχηματίσεις το αρχικό του ονόματός σου. Κόλλα το ριζόχαρτο στο κάτω μέρος της ρακέτας. Γράψε την πρόσκληση στο δεύτερο κομμάτι από το χαρτόνι και ένωσε τις δυο ρακέτες στη λαβή τους με το διπλόκαρφο και είναι έτοιμη η Πρόσκληση Ρακέτα για το Παιδικό Πάρτυ.

Γνωρίζατε ότι:

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά μιας ρακέτας για παιδιά:
Είναι πολύ σημαντικό για τους νεαρούς παίκτες να ξεκινήσουν να παίζουν τένις με την κατάλληλη ρακέτα.
Η ιδανική ρακέτα, έχει μήκος σε άμεση συνάρτηση με το ύψος του παιδιού.
Το σωστό μήκος ρακέτας για το παιδί σας καθορίζεται ως εξής: δώστε στο παιδί να κρατήσει τη ρακέτα του, ρίχνοντας το χέρι του στο πλάι με το κεφάλι της ρακέτας προς το έδαφος.Ζητήστε του να κάνει αιώρηση του χεριού του μπρός και πίσω, παράλληλα με τον κορμό του. Αν η ρακέτατου έχει το σωστό μήκος, κάνοντας αυτή την κίνηση θα πρέπει να φτάνει μέχρι λίγο πάνω από τον αστράγαλο και σε καμία περίπτωση να μην ακουμπά στο έδαφος.