Διακοσμητικό για Παιδικό Πάρτυ Χάρτινη Σφαίρα

Οργανώστε το παιδικό πάρτυ μόνοι σας και ξεκινήστε από τη διακόσμηση!. Ένα όμορφο διακοσμητικό για παιδικό πάρτυ χάρτινη σφαίρα.

Διακοσμητικό για Παιδικό Πάρτυ Χάρτινη Σφαίρα

Υλικά Κατασκευής:

Χαρτόνια και Χαρτιά χρωματιστά, Μολύβι
Ψαλίδι, Συρραπτικό, Κόλλα, Σχοινί ή Πετονιά

Περιγραφή Κατασκευής:

Ζωγραφίστε στο χαρτόνι ένα μεγάλο κύκλο χρησιμοποιώντας κάποιο αντικείμενο, όπως ένα πιάτο. Έχοντας αυτό το πατρόν κόψτε 12 κύκλους από τα χαρτόνια σας.
Στο κάθε έναν από τους κύκλους σας ζωγραφίστε με ένα μολύβι ένα πεντάγωνο και τσακίστε περιμετρικά τα 5 κομμάτια που περισεύουν από το πεντάγωνο στον κάθε κύκλο.
Συρράψτε ή κολλήστε μεταξύ τα πεντάγωνα φέρνοντας σε επαφή τα διπλωνένα κομμάτια προς τα έξω, όσο πιο πολλά ενώνετε τόσο δισκολεύει και θέλει περισσότερη προσοχή για να ολοκληρωθεί η σφαίρα.
Μόλις ολοκληρώσετε τη σφαίρα, κόψτε 12 μικρότερους κύκλους από το χαρτί περιτυλίγματος σε διαφορετικό χρώμα και κολληστε τους πάνω στους μεγάλους κύκλους.
Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι σχοινί ή πετονιά  για να κρεμάσετε το διακοσμητικό για παιδικό πάρτυ χάρτινη σφαίρα .

Αν το παιδί σας λατρεύει το ποδόσφαιρο, μια ωραία ιδέα είναι το αθλητικό θεματικό πάρτυ! Οργανώστε τα αθλήματα με απλούς κανόνες για όλα τα παιδάκια! Προσφέρετε αναμνηστικά μετάλλια και μικρά δωράκια στους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης η τούρτα γενεθλίων με μπάλες θα ξετρελάνει τους μικρούς!