Πρόγραμμα Γιορτής Παραμυθιού kidsfun.gr – Βραβεία Αίσωπος

Κάθε χρόνο ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Παραμυθιού kidsfun.gr ολοκληρώνετε τον Μάιο με τη Γιορτή Παραμυθιού. Μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Παραμυθιού.

Δείτε στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCNN5wjwDMANSj9AIJfSTTcw/videos

βίντεο από όλες τις προηγούμενες Γιορτές Παραμυθιού kidsfun.gr – Βραβεία Αίσωπος 

Την Γιορτή παρουσιάζει κάθε χρόνο η αγαπημένη συγγραφέας και ηθοποιός των παιδιών η κα Κάρμεν Ρουγγέρη.
giorth paramithiou kidsfun.gr - karmen rouggerh

Στη Γιορτή Παραμυθιού kidsfun.gr βραβεύονται τα 9 καλύτερα Παραμύθια και ένα παραμύθι γίνεται Θεατρική Παράσταση από την κα Κάρμεν Ρουγγέρη

Συγκεκριμένα, η Γιορτή Παραμυθιού περιλαμβάνει:

Α. ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ 
Τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια Γνωστοί Συγγραφείς Παιδικών Βιβλίων και όχι μόνο. Πολλοί από αυτούς είναι κοντά μας την ημέρα της Γιορτής Παραμυθιού, ανάμεσά τους και αυτοί που έδωσαν τις αφορμές στα παιδιά για να γράψουν το παραμύθι τους, για να συγχαρούν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και να τα ενθαρρύνουν να συνεχίσουν να δημιουργούν!

Ομιλία Ευγένιος Τριβιζάς
giorth paramythiou kidsfun.gr omilia syggrafewn-evgenios trivizas

Ομιλία Βαγγέλης Ηλιόπουλος
giorth paramithiou kidsfun.gr -omilia syggrafewn vaggelis hliopoulos 2

Ομιλία Κάρμεν Ρουγγέρη

Β. ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΙΣΩΠΟΣ
Τα Βραβεία Αίσωπος που απονέμονται την ημέρα της Γιορτής Παραμυθιού είναι συνολικά 10.Τα  9 βραβεία Αίσωπος απονέμονται στα παιδιά που ξεχώρισαν  για το παραμύθι που έγραψαν  στον Διαγωνισμό Παραμυθιού και 1 Βραβείο Αίσωπος απονέμεται στο παιδί που το παραμύθι του έγινε θεατρική παράσταση από την κα Κάρμεν Ρουγγέρη. Τις  Απονομές των βραβείων κάνουν συγγραφείς παιδικών βιβλίων, ηθοποιοί, και άνθρωποι από το χώρο της τέχνης.

Βραβεία Αίσωπος
giorth paramithiou kidsfun.gr aponomi vraveiwn aiswpos

Απονομή Βραβείου Αίσωπος από την κα Χριστίνα Κουλουμπή

Απονομή Βραβείου από τον κο Γεράσιμο Σκιαδαρέση

Γ . ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ
Κάθε χρόνο η  κα Κάρμεν Ρουγγέρη, επιλέγει ένα από τα παραμύθια των παιδιών και το μετατρέπει σε  θεατρική παράσταση με κάποιες μικρές τροποποιήσεις που γίνονται από την ίδια. Ένα από τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό παραμυθιού έχει την ευκαιρία και την μοναδική εμπειρία να δει το παραμύθι του να ζωντανεύει με ηθοποιούς, σκηνικά και κοστούμια επί σκηνής σε σκηνοθεσία της Κας Κάρμεν Ρουγγέρη. Όλοι οι καλεσμένοι της Γιορτής Παραμυθιού, μικροί και μεγάλοι, μετά την Απονομή των Βραβείων Αίσωπος, παρακολουθούν τη  θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία της Κας Κάρμεν Ρουγγέρη.

Θεατρική Παράσταση 12η Γιορτή Παραμυθιού

Θεατρική Παράσταση 15η Γιορτή Παραμυθιού 

Θεατρική Παράσταση  14η Γιορτή Παραμυθιού