Τούρτα Γενεθλίων Παλέτα Ζωγραφικής

 Σε όλα τα Παιδικά Πάρτι η τούρτα μένει αξέχαστη και όλοι περιμένουν την έκπληξη. Η πιο γλυκιά και πολύχρωμη Τούρτα Παλέτα Ζωγραφικής για Παιδικά Γενέθλια που  θα εντυπωσιάσει

Τουρτα Παλέτα με κρέμα Βουτύρου Υλικά Συνταγής 2 Παντεσπάνι, 100 γρ βούτυρο, 100 γρ. κουβερτούρα, 100 γρ άχνη ζάχαρη, 4 κρόκοι αυγών, Ζαχαρόπαστα λευκή Στάδια Συνταγής Για την γέμιση, χτυπάτε το βούτυρο με την άχνη καλά, βάζετε τους κρόκους και συνεχίζετε να χτυπάτε τα υλικά. Ρίχνετε σιγά- σιγά τη σοκολάτα που έχετε λιώσει και συνεχίζετε να δουλεύετε για ακόμα 10 λεπτά. Κόβετε το παντεσπάνι σε σχήμα παλέτας όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Απλώνετε στο δίσκο το ένα παντεσπάνι, περνάτε μια στρώση κρέμας βουτύρου συνεχίζετε με το 2ο παντεσπάνι και άλλη μια στρώση κρέμας βουτύρου και βάζετε την τούρτα στο ψυγείο για 5 -6 ώρες. Μόλις παγώσει την βγάζετε και την καλύπτετε με την ζαχαρόπαστα γύρω – γύρω προσεκτικά κόβοντας τη ζαχαρόπαστα που περισσεύει. Με ζαχαρόπαστα σε διάφορα χρώματα στολίζεται την Τούρτα Παλέτα Ζωγραφικής για Παιδικά Γενέθλια. Γνωρίζατε ότι: Φτιάξτε μόνοι σας ζαχαρόπαστα για την διακόσμηση της τούρτας αλλά και του κέικ σας, εύκολα και γρήγορα. Θα χρειαστείτε: 1 κιλό άχνη, 1 κουταλιά γλυκερίνη, 1/2 κούπα γλυκόζη, 1/4 κούπας νερό, 5 κουταλάκια ζελατίνη (2 φακελάκια των 10 γρ.), 3 βανίλιες ή άλλο άρωμα της αρεσκείας σας, πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής Σ’ ένα κατσαρολάκι βάζετε το νερό και διαλύετε μέσα τη ζελατίνη. Προσθέτετε τη γλυκόζη και τη βάζετε στη φωτιά. Μόλις λιώσει η γλυκόζη ρίχνετε τη γλυκερίνη και το άρωμα και κατεβάζετε από τη φωτιά. Σε ένα μπολ έχετε βάλει την άχνη κάνοντας μία λακκούβα στη μέση. Εκεί ρίχνετε τα υγρά υλικά. Ανακατεύετε με μία κουτάλα στην αρχή γιατί καίει. Έπειτα, ζυμώνετε με τα χέρια. Έχετε πάντα επιπλέον άχνη ζάχαρη σε περίπτωση που κολλάει για να προσθέτουμε.Η ζαχαρόπαστα είναι έτοιμη. Την βάζετε στο πάγκο , πάντα όμως από κάτω έχετε άχνη για να μην κολλάει. Αν θέλετε η ζαχαρόπαστα να έχει χρώμα προσθέτετε λίγες σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύετε καλά. Βάζετε την ζαχαρόπαστα σε μία σακούλα ή μεμβράνη και την σφίγγετε καλά για να μην στεγνώσει.