Αllou! Summer Pass! Ατελείωτο παιχνίδι το καλοκαίρι με 1€ την ημέρα

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει και το Allou! Fun Park σου κάνει τα καλύτερο καλοκαιρινό δώρο, το Allou! Summer Pass! Για πρώτη φορά στα χρονικά το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας δημιούργησε ένα ειδικό πάσο για απεριόριστο παιχνίδι όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, στην απίστευτη τιμή των 60 €! Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τις 31 Αυγούστου, μπορείς έρχεσαι και να παίζεις στο Allou! Fun Park αλλά και στο Kidom ατελείωτες ώρες κάθε μέρα, στα πιο fun παιχνίδια, με περίπου 1€ την ημέρα! Η προσφορά έχει ήδη ξεκινήσει, οπότε όσο πιο νωρίς αποκτήσεις το Allou! Summer Pass τόσο περισσότερο θα παίξεις!

Με το Allou! Summer Pass μπορείς να παίξεις κάθε μέρα όσες φορές θέλεις στα Shock&Drop, Wild Canyon, Move It, Crazy Mouse, Panorama, Big Apple, Star Flyer και La Isla του Allou! Ισχύει επίσης για όλα τα παιχνίδια του Kidom, εκτός από τα κερματοφόρα, τα συγκρουόμενα και τα παιχνίδια δεξιοτήτων.

Το Allou! Summer Pass είναι διαθέσιμο μέχρι και τις 17 Ιουλίου στο eshop στο site του Allou! http://www.allou.gr/ ή στα ταμεία του πάρκου όπου μπορεί κανείς να το προμηθευτεί και σε 3 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Πουθενά δεν είναι Allou!

Allou! Fun Park!

Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!

  • Η είσοδος στο Allou! Fun Park είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα –  Παρασκευή: 17:00- 23:30 

Σάββατο: 10:00 – 00:30, Κυριακή & αργίες: 10:00 – 23:30   

allou.gr                                                                                                                                 

 facebook.com/ AllouFunPark