Δώρο Σετ Κηπουρικής με τα Δημητριακά Kellogg’s

Με την αγορά 3 ειδικών συσκευασιών δημητριακών Kelloggs μπορείτε να λάβετε δώρο το Σετ Κηπουρικής για παιδιά ή ενήλικες και να καλλιεργήσετε παρέα με τη Kellogg’s ! 

 

Kidsfun.gr-photo-nea ekdhlwseis- dwro me ta ta dhmhtriaka kellogs

Δείτε να φυτρώνει η τροφή από απλούς σπόρους ακριβώς όπως φυτρώνουν τα δημητριακά μας!Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιό είναι το «μυστικό» της αξεπέραστης γεύσης των δημητριακών Kelloggs;

Με το Σετ Κηπουρικής Kelloggs θα ανακαλύψετε με τον πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο…τη διαδρομή των απλών σπόρων από τους αγρούς… μέχρι το μπολ στο πρωινό σας τραπέζι!

Kidsfun.gr-photo-nea ekdhlwseis- dwro me ta ta dhmhtriaka kellogs 1

 

Τα δημητριακά Kelloggs ξεκινούν από έναν απλό σπόρο. Οι σπόροι, όπως είναι γνωστό, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διατροφή μας. Για το λόγο αυτό, η Kellogg συνεργάζεται στενά με αγρότες για να διασφαλίσει την άριστη ποιότητα πρώτης ύλης για την παραγωγή των δημητριακών Kelloggs. Για σχεδόν έναν αιώνα τώρα, η μέθοδός μας δεν έχει αλλάξει. Καλλιεργούμε σπόρους, αλέθουμε τους καρπούς όπως το σιτάρι, ρύζι, κριθάρι, τη βρώμη σε μικρότερα κομμάτια, τους ψήνουμε προσεκτικά, προσθέτουμε βιταμίνες, μέταλλα και… έτοιμες οι τραγανές νιφάδες! Τελικό στάδιο, η άριστη συσκευασία τους. Με αυτά τα απλά αλλά τόσο σημαντικά βήματα τα δημητριακά Kelloggs που όλοι γνωρίζουμε, εμπιστευόμαστε και αγαπάμε φτάνουν στο τραπέζι του πρωινού μας.

Σήμερα, τα δημητριακά αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία για μια υγιεινή διατροφή. Έτσι, η Kellogg, μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία νόστιμων και θρεπτικών δημητριακών, με τέσσερα απαραίτητα συστατικά (πρωτεΐνες, ασβέστιο, σίδηρο και βιταμίνη D), σχεδιασμένη για όλη την οικογένεια. Με ένα θρεπτικό και ισορροπημένο πρωινό γεύμα, αποκτούμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε για ν’ αρχίσουμε δυναμικά την ημέρα μας, να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας και να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με χαμόγελο!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω διαδικτυακό τόπο της Kelloggs: https://grow.kelloggs.com/elGR.