Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ArGOODaki των Goody’s

To ArGOODaki  από τα Goodys η πιο διαδεδομένη ενέργεια κοινωνικής προσφοράς για παιδιά στη χώρα μας , ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος, για 13η χρονιά. 

KIDSFUN.GR_PHOTO _ NEA EKDHLWSEIS _ ARGOODAKI GOODYS 2014

Έχοντας στηρίξει χιλιάδες παιδιά όλα αυτά τα χρόνια φέτος  το ArGOODaki αγκάλιασε τα  ακριτικά νησιά Ψαρά και Άγιος Ευστράτιος. Στόχος της φετινής εκστρατείας αγάπης ήταν η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η κάλυψη βασικών και εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών που κατοικούν στα δύο πανέμορφα ακριτικά νησιά της χώρας. Και αυτό το πέτυχε άρη σε όλους εσάς που επισκεφθείτε αυτούς τους μήνες ένα από  τα καταστήματα Goody’s και επιλέξατε τα γεύματα ArGOODaki! 

kidsfun.gr-photo-nea ekdhlwseis- argoodaki goodys  2014

Η ομάδα των Goodys, παρέα με το αγαπημένο ArGOODaki, επισκέφθηκε τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια-Λύκεια των Ψαρών και Άγιου Ευστράτιου για να παραδώσει στα παιδιά και το διδακτικό προσωπικό τα αγαθά που θα διευκολύνουν την εκπαιδευτική καθημερινότητά τους: ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, παιχνίδια, βιβλιοθήκες, βιβλία και άλλα χρήσιμα εκπαιδευτικά υλικά.

Το ArGOODaki σε νούμερα:

Από το 2002 το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki έχει βοηθήσει έμπρακτα πάνω από 15.000 παιδιά και έμμεσα τις οικογένειές τους, έχει υλοποιήσει 14 διαφορετικά έργα σε κάθε γωνιά της χώρας, έχει διαθέσει περίπου 4.000.000ευρώ σε δράσεις και έργα του, ενώ 6.000.000 είδη ArGOODaki υπάρχουν στα ελληνικά σπίτια.

kidsfun.gr-photo-nea ekdhlwseis- argoodaki goodys 2014

 Με το ArGOODaki, η αγάπη δεν έχει όρια!