ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ… Οι εγγραφές στο Νηπιαγωγείο Ξεκίνησαν

Το ταξίδι στη γνώση ξεκινά εδώ!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στην ΙΟΝΙΟ ΣΧΟΛΗ που καλωσορίζει την υποψήφια νέα γενιά μαθητών και οραματίζεται το μέλλον τους, γεμάτο επιτυχίες και χαμόγελα.

kidsfun.gr-photo -goneis-ekpaidefsh- ionios sxolh - eggrafh nhpiagwgeioΟι μαθητές, από τα πρώτα τους βήματα στο Νηπιαγωγείο έως την αποφοίτησή τους από το Γενικό Λύκειο (ή το τμήμα International Baccalaureate Diploma Programme), διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους και ανακαλύπτουν το στόχο τους, σε ένα περιβάλλον, στο οποίο κυριαρχεί η αγάπη για το παιδί, ασκείται το σώμα και το πνεύμα, καλλιεργείται η φιλέρευνη διάθεση, ξεδιπλώνεται το ταλέντο και εξελίσσονται οι δεξιότητές τους.

Στο Νηπιαγωγείο της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ, η ζωή των παιδιών είναι κάθε μέρα σαν γιορτή!
Μέσα από ποικίλα ερεθίσματα και με την καθοδήγηση των Νηπιαγωγών, το παιδί ενθαρρύνεται και μαθαίνει να αγαπά τη γνώση, πρωταρχικά μέσα από το παιχνίδι, σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον.
Στο Νηπιαγωγείο της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ το παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα μακριά από την οικογένεια, σε στέρεες βάσεις, καθοριστικές για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.
Βέβαια, όλα αυτά σε στενή συνεργασία σχολείου-οικογένειας.

Σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας, για να γνωρίσουν το χώρο του Νηπιαγωγείου, τις δασκάλες, να συναντηθούν με άλλα παιδάκια και να συμμετέχουν σε ευχάριστα και δημιουργικά παιχνίδια γεμάτα μουσική και φαντασία.

Επίσης αξίζει να ξεναγηθείτε στους 3 μεγάλους, ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς μας χώρους, που συνεισφέρουν καθοριστικά στην κοινωνικοποίηση, την ενθάρρυνση της ομαδικής δραστηριότητας, αλλά και την ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών.

Σας περιμένουμε…!

Σισμανογλείου 27-29, Μαρούσι, Τ. 210 613 6693