12/09: Ένα Μεγάλο Πάρτι για Παιδιά στο Athens Heart Mall

Το μεγάλο πάρτι για παιδιά στο AthensHeartMall, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. Ένα παιχνιδοπάρτι για όλα τα παιδιά παρέα με τους Βurger Project.

kidsfun.gr-goneis-nea -ekdhlwseis - party sto athens heart gia paidia

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι και επιστρέψουν τα παιδιά στα θρανία, το AthensHeartMall και το κατάστημα παιχνιδιών / σχολικών ειδών Γκούφη Σταρ οργανώνουν το μεγαλύτερο παιχνιδοπάρτυ για τους μικρούς τους φίλους. Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 10:00-15:00, στην παιδική γωνιά του athensheart mall στο 1ο επίπεδο. Οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία!

Θα παίξουν με τα αγαπημένα τους παιχνίδια και ήρωες, όπως τα Hot Wheels, τη Barbie, Mega Bloks και Play-Doh. Θα συμμετέχουν σε απίθανα διαδραστικά παιχνίδια παρέα με τη Mαγεμένη πυξίδα και θα κερδίσουν απίθανα δώρα Χελωνονιντζάκια , Very Bella, αγαπάκια Zelfs  και  Trash Pack Σκουπιδοπαρέα.

Τα ντεσιμπέλ θα ανέβουν όταν  θα αναλάβουν δράση οι Burger Project . Το νεανικό συγκρότημα θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους  με μια μεγάλη live συναυλία. Θα μυηθούμε στα μυστικά του χορού, θα τραγουδήσουμε και θα γελάσουμε με την καρδιά μας.

Περιμένουμε εσάς και τους δικούς σας «μικρούς ήρωες» για τέσσερις ώρες ατελείωτου ξέφρενου παιχνιδιού, γνωριμία με τους αγαπημένους τους ήρωες, ζωντανή μουσική, χορό, εκπλήξεις και δώρα!

Αthensheart Mall, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας

Άνετο parking 750 θέσεων (Οι 2 πρώτες ώρες στάθμευσης είναι δωρεάν, Μέγιστη ημερήσια χρέωση 2,50€)