5 Ιδέες Για Ξεχωριστά Δώρα

Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και για αυτό την ημέρα των Γενεθλίων του, τού αξίζει ένα πρωτότυπο και μοναδικό δώρο που θα του μείνει για πάντα αξέχαστο σε αυτή τη σημαντική μέρα της ζωής του.

5 Ιδέες για Ξεχωριστά Δώρα 
Στο www.familyandfriends.gr μπορείτε να βρείτε μοναδικά δώρα για κάθε παιδί .

Σελιδοδείκτες με Όνομα του Παιδιού 
Ενθαρρύνετε τα παιδιά να αγαπήσουν και να οργανώσουν το διάβασμα τους με μοναδικούς προσωπικούς σελιδοδείκτες με το όνομά τους, που φτιάχτηκαν μόνο για αυτά.

Ξεχωριστά Δώρα για Παιδικά Πάρτι

Βιβλίο Δραστηριοτήτων & Ζωγραφικής με πρωταγωνιστή το Παιδί σας
Τα Παιδιά Ζωγραφίζουν την δική τους ιστορία! Δώστε την αφορμή στα Παιδιά να αναπτύξουν την δημιουργικότητα τους με 24 σελίδες που πρωταγωνιστής είναι το ίδιο το Παιδί. Μοναδικά Personalized Βιβλία Δραστηριοτήτων – Ζωγραφικής με Φωτογραφία και το όνομά του Παιδιού σε όλη την ιστορία. Ένα Μοναδικό Δώρο για κάθε παιδί που θέλει να δημιουργεί ξεχωριστές αναμνήσεις.

Ξεχωριστά Δώρα για Παιδικά Πάρτι

Παραμύθια με Ήρωα το Παιδί σας
Ένα Μοναδικό και Αξέχαστο Δώρο! Όλα τα Παιδιά λατρεύουν τα Παραμύθια για αυτό σκεφτείτε πόσο θα εντυπωσιαστούν και θα λατρέψουν ένα Παραμύθι που Ήρωας θα είναι το ίδιο το Παιδί. Επιλέξτε το παραμύθι που σας αρέσει με την Φωτογραφία και το Όνομα του Παιδιού σας, και αυτό το δώρο θα του μείνει αξέχαστο για όλη του τη ζωή.

Ξεχωριστά Δώρα για Παιδικά Πάρτι

Μοναδικά Puzzle με Όνομα & Φωτογραφία του Παιδιού 
Τα Παιδιά Δημιουργούν & Παίζουν με Παζλ! Το πιο ξεχωριστό δημιουργικό παιχνίδι για κάθε Παιδί. Personalized Παζλ με το Όνομα και την Φωτογραφία του παιδιού σας είναι ένα Μοναδικό Δώρο που θα κρατήσει για πάντα. Κάθε Αγόρι ή Κορίτσι θα ενθουσιαστεί, όταν ενώνοντας τα 24 κομμάτια που φτιάχτηκαν μόνο για αυτό, ανακαλύπτει το Όνομα του.

Ξεχωριστά Δώρα για Παιδικά Πάρτι

Μετρητής Ύψους με Όνομα του Παιδιού για το Δωμάτιο του
Πόσο γρήγορα μεγαλώνει το Παιδί σας; Απαντήστε σε αυτή την ερώτηση με ένα τέλειο διακοσμητικό για το Παιδικό Δωμάτιο, ειδικά φτιαγμένο με το όνομα του παιδιού σας. Μετρητής ύψους μέχρι να φτάσει το 1,5m ύψος.

Ξεχωριστά Δώρα για Παιδικά Πάρτι