Προσωποποιημένη Πρόσκληση Πάρτι, μια ζωντανή ανάμνηση για πάντα!

Θέλετε το επόμενο παιδικό πάρτι να είναι αξέχαστο και να δημιουργεί πάντα αναμνήσεις σε εσάς και το παιδί;

prosklisi-peiratis-gia-agori

Κάντε το μοναδικό και αξέχαστο με πολύ απλό και οικονομικό τρόπο 

– 20 προσκλήσεις με φακέλους μόνο με 25€ – 

δημιουργείστε μια πρωτότυπη προσωποποιημένη πρόσκληση με το όνομα και την φωτογραφία του παιδιού σας, κάνοντας την στιγμή αξέχαστη για όλους. Γιατί η προσωποποιημένη πρόσκληση θα είναι πάντα στο αρχείο με τις μοναδικές στιγμές του παιδιού σας. 

Δημιουργώντας την προσωποποιημένη πρόσκληση μπορείτε ταυτόχρονα με το ίδιο θέμα να φτιάξετε και την διακόσμηση για ότι χρειαστείτε στο παιδικό πάρτι: Προσωποποιημένο Banner πόρτας, Προσωποποιημένο Σουπλα, Προσωποποιημένο Σουβερ ή ευχαριστήριες κάρτες, που θα κάνουν το πάρτι μια ζωντανή ανάμνηση για πάντα.

Το Παιδικό Πάρτι είτε για τα γενέθλια είτε για την γιορτή του Παιδιού σας είναι κάθε χρόνο μια ξεχωριστή στιγμή για κάθε παιδί, εσείς τώρα μπορείτε εκτός από μοναδική να την κάνετε και αξέχαστη και χαραγμένη στη μνήμη του παιδιού. Δημιουργείστε προσωποποιημένη πρόσκληση με το όνομα και την φωτογραφία του παιδιού σας.

Τι θέμα θα έχει το πάρτι; Ποια θα είναι η πρόσκληση; Ποια θα είναι η τούρτα;

prosklisi-prigipissa-gia koritsia

Όλα μπορούν να έχουν το ίδιο θέμα και μια πρωτότυπη  προσωποποιημένη πρόσκληση και αν το θέλετε να είναι προσωποποιημένα και τα αναμνηστικά δωράκια

Η προσωποποιημένη πρόσκληση δημιουργεί και αναμνήσεις για μια ζωή, γιατί είναι σίγουρο ότι θα την κρατήσετε στο αρχείο του παιδιού σας για πάντα.

Επιλέξτε την πρόσκληση που σας αρέσει ή ταιριάζει στο θέμα του πάρτι που σχεδιάζεται, από τις 300 και πλέον προσκλήσεις που θα βρείτε στο www.proskliseis-kartes.gr και σε τρία απλά βήματα θα έχετε φτιάξει μια πρόσκληση που θα κρατήσετε για μια ζωή.

1ο Βήμα: Επιλέγετε την πρόσκληση, 2ο Βήμα: Ανεβάζετε την φωτογραφία που θέλετε, 3ο Βήμα: Γράφετε το κείμενο που θέλετε

και η πρόσκληση είναι έτοιμη για να εντυπωσιάσει όλους τους καλεσμένους.

Η Προσωποποιημένη Πρόσκληση με το όνομα και την φωτογραφία του παιδιού είναι μια μοναδική και οικονομική λύση γιατί μπορείτε να έχετε στο σπίτι σας 

20 προσκλήσεις με φακέλους μόνο με 25€ με την προσφορά του www.proskliseis-kartes.gr.

Μπείτε τώρα στο www.proskliseis-kartes.gr, επιλέξτε και δημιουργήστε μια πρωτότυπη πρόσκληση για το παιδικό πάρτι του παιδιού σας, που θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις για πάντα. 

   prosklhsh_se_party_megeirikhs_gia-koritsia