Συνταγή για Γιαούρτι με φρούτα εποχής & μέλι

Μια γλυκιά συνταγή είναι ιδανική να σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Συνταγή για Γιαούρτι με φρούτα εποχής & μέλι

Υλικά συνταγής:

Γιαούρτι στραγγιστό,
Μέλι,
Φρούτα εποχής,
Κανέλλα

Συνταγή:

Βάλτε σε ένα μπολ το μισό γιαούρτι από το κυπελάκι και από πάνω μια στρώση φρεσκοκομμένα φρούτα. Αδειάστε το υπόλοιπο γιαούρτι από πάνω και βάλτε και λίγα ψιλοκομμένα φρούτα για να έχει χρώμα το πιάτο σας. Από πάνω βάλτε δυο μεγάλες κουταλιές μέλι με λίγη κανέλλα. Αν σας αρέσει η κανέλλα μπορείτε να βάλετε και στην ενδιάμεση στρώση με τα φρούτα. Βάλτε το μπολ για πολύ λίγο στην κατάψυξη λίγο πριν το σερβίρετε. Το γιαούρτι με τα φρούτα εποχής και το μέλι είναι έτοιμο να γεμίσει το τραπέζι σας.

Γνωρίζατε ότι:

Το ακτίνιδιο είναι η καλύτερη πηγή σε βιταμίνη c όσον αφορά τα φρούτα;

Nesquik…για δυνατό ξεκίνημα

kidsfun.gr-photo-nesquickΤο στιγμιαίο σοκολατούχο ρόφημα Nesquik είναι το αγαπημένο ρόφημα των παιδιών, χαρίζοντας υπέροχη σοκολατένια γεύση στο γάλα, ενώ παράλληλα τους δίνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για δράση, γερή φυσική άμυνα και καλή πνευματική λειτουργία. Είναι ιδανικό για το πρωινό τους γάλα, αλλά και για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

NQ 500gΔιατίθεται σε πλαστική συσκευασία 200gr και 500gr και σε σακούλα 400gr και 800gr. Υπάρχει επίσης και σε γεύση φράουλα σε πλαστική συσκευασία 250gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα του Nesquik Greece στο facebook.